Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keva onnistui HR-järjestelmähankinnassa Facilorin avulla

ReferenssiKeva kilpailutti syksyllä 2015 HR-järjestelmähankinnan. Kilpailutuksella haettiin nykyaikaista henkilöstöhallinnon järjestelmää, jossa voidaan mahdollisimman pitkälle hyödyntää sähköistä työnkulkua ja tiedonsiirtoa eri järjestelmien välillä. Keva vastaa valtion, kuntien, evankelisluterilaisen kirkon ja Kelan työeläkeasioista, ja sillä on noin 1,3 miljoonaa henkilöasiakasta. Kevan palveluksessa on noin 550 työntekijää.

Kilpailutuksen onnistumisen varmistamiseksi Keva päätti ottaa kilpailutukseen avuksi ulkopuolisen asiantuntijan, joka tuntee suomalaisen HR-järjestelmämarkkinan sekä HR-järjestelmien toimintaperiaatteen ja mahdollisuudet. Ennen varsinaista HR-järjestelmäkilpailutusta Keva kilpailutti asiantuntija-avun, jonka tuloksena asiantuntijaksi valittiin Facilor Oy:n Matti Vepsäläinen. Matilla on pitkä kokemus HR-järjestelmien kehittämisestä, käyttöönotoista ja myös myynnistä, joka vakuutti Kevan siitä, että kilpailutukseen saadaan mukaan oikeanlainen asiantuntijuus.

HR-järjestelmäkilpailutus käynnistettiin keväällä 2015 perusteellisella Kevan tarpeiden läpikäynnillä sekä kattavalla markkinaselvityksellä. Tämän pohjalta laadittiin tarjouspyyntömateriaali ja käynnistettiin varsinainen tarjouskilpailu. Hankintapäätös saatiin tehtyä lokakuussa ja käyttöönottoprojekti tarjouskilpailun voittaneen Sympan kanssa käynnistettiin marraskuussa 2015.

Lisätietoja

  • Facilor, Matti Vepsäläinen, puh. 0400 733 915, matti.vepsalainen (at) facilor.fi
  • Keva, HR-toiminnan päällikkö Tuula Kivi, puh. 0400 444 583, tuula.kivi (at) keva.fi

Facilor auttaa onnistumaan erilaisissa järjestelmähankkeissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Järjestelmähankinnat ja -käyttöönotot ovat aikaa vieviä ja erityisosaamista vaativia, jonka vuoksi on hyvä käyttää ulkoisia resursseja onnistumisen takaamiseksi. Ulkopuolisen asiantuntijan avulla hankkeet saadaan tyypillisesti vietyä läpi laadukkaammin ja tehokkaammin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Facilor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keva
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuula Kivi

Lisätietoja

Yritysprofiili Facilor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Sidosryhmä

Omat tagit

HR järjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Facilor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Facilor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Facilor - Muita referenssejä

Facilor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia