Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketteryyttä ja selkeyttä tiedon keräämiseen, hallintaan ja raportointiin

ReferenssiSuomen Pakkaustuottajat Oy (SPT) vastaa kartonki- ja paperipakkausten, lasipakkausten, metallipakkausten, muovipakkausten ja puupakkausten tuottajavastuusta Suomessa mahdollistaen pakkausten keräämisen, kierrättämisen ja uudelleenkäytön niin tuottajille kuin kuluttajillekin. SPT tekee yhteistyötä jätehuollon toimijoiden ja viranomaisten kanssa ja pitää huolen siitä, että pakkausten kierrätystavoitteet täyttyvät ja kierrätyksen tilastointi on luotettavaa ja läpinäkyvää.‍

Neljän eri pakkausmateriaalikohtaisen tuottajayhteisön yhdistyminen yhdeksi toimijaksi Suomen Pakkaustuottajat Oy -nimen alle merkitsi myös tarvetta raportoinnin yhtenäistämiselle. Samalla yhteisö näki mahdollisuuksia digitalisoinnin hyödyntämiselle ja manuaalisen työn automatisoinnille, minkä pohjalta aloitettiin liiketoiminnan kannalta välttämätön uuden järjestelmän kehittäminen kierrätysmateriaalitiedon keräämiseen, hallinnoimiseen ja raportoimiseen.

Nopeaa ja kustannustehokasta sovelluskehitystä Microsoftin alustaratkaisuilla

“Microsoftin alustan käyttämisen etuja on muun muassa se, että tieto saadaan hallinnoitua keskitetysti eri prosesseja varten. Alustaratkaisut mahdollistavat myös ketterän Low-Code-ohjelmistokehityksen tarjoamalla siihen valmiita komponentteja. Näin päästään yhdessä asiakkaan kanssa etsimään juuri heille sopivia ratkaisuja nopeammin ja tehokkaammin”, toteaa Fluentian CTO, Tomi Leppälahti.

Monipuolisessa tiedonhallintaprojektissa tietomalli ja tiedon tallennus toteutettiin Microsoft Dataversessä. Sisäinen hallintaliittymä toteutettiin Microsoft Power Appsinä, ja ulkoinen portaali tiedon keräämiseen kumppaneilta tehtiin räätälikehityksenä hyödyntäen React- ja Node.js -teknologioita. Automaatioihin hyödynnettiin Microsoft Power Automation -skriptejä, ja raportointiin ja reaaliaikaisten dashboardien toteutukseen Microsoft Power BI:tä.

”Projekti ja yhteistyö Fluentian kanssa on ollut sujuvaa, ja olemme todella tyytyväisiä kehitystyöhön sekä uuden työkalumme käyttökokemukseen. Uusi järjestelmä on moderni, helppokäyttöinen ja mahdollistaa tehokkaan tiedon keräämisen, liiketoiminnan seurannan sekä lakisääteisen raportoinnin teon aiempaa varmemmin, keskitetymmin ja henkilösidonnaisuutta vähentäen. Onnistunut yhteistyömme Fluentian kanssa jatkuu Fluentia Care -ylläpitopalvelun puitteissa”, sanoo Janne Väänänen, SPT:n talouspäällikkö.

Suosittelija:

”Projekti ja yhteistyö Fluentian kanssa on ollut sujuvaa, ja olemme todella tyytyväisiä kehitystyöhön sekä uuden työkalumme käyttökokemukseen. Uusi järjestelmä on moderni, helppokäyttöinen ja mahdollistaa tehokkaan tiedon keräämisen, liiketoiminnan seurannan sekä lakisääteisen raportoinnin teon aiempaa varmemmin, keskitetymmin ja henkilösidonnaisuutta vähentäen. Onnistunut yhteistyömme Fluentian kanssa jatkuu Fluentia Care -ylläpitopalvelun puitteissa”

Janne Väänänen, Suomen Pakkaustuottajat Oy:n talouspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fluentia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Pakkaustuottajat Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Fluentia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Aineistonhallinta

Teknologia

Microsoft
Node.js
React

Omat tagit

Low-code

Siirry yrityksen profiiliin Fluentia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fluentia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Fluentia - Muita referenssejä

Fluentia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia