Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterää tekemistä yhtenä tiiminä

ReferenssiTyöttömyysvakuutusrahasto ja Innofactor kehittävät parhaillaan yhdessä uusia tietojärjestelmiä, joilla Työttömyysvakuutusrahasto voi hakea tarvittavat tiedot uudesta, vuoden 2019 alussa käyttöön tulevasta tulorekisteristä. Kehitystyötä ei tehdä erikseen asiakkaana ja toimittajana, vaan yhtenä tiiminä.

Työttömyysvakuutusrahasto rahoittaa omalta osaltaan työttömyysturvaa ja määrää sekä perii lakisääteisiä maksuja työnantajilta työttömyysturvan takaamiseksi. Järjestelmäkehitysprojektin taustalla on ulkopuolelta tuleva muutos, jonka tulorekisteri aiheuttaa. Käytännössä tulorekisteri korvaa palkkatietojen erilliset vuosi-ilmoitukset, kun työnantajat ilmoittavat palkkatiedot jatkossa yhteen keskitettyyn rekisteriin.

"Tapa, jolla me määräämme työttömyysvakuutusmaksuja, muuttuu. Jatkossa me haemme tiedot muiden toimijoiden kanssa yhdestä paikasta eli tulorekisteristä. Siihen tarvitsemme nyt uudet järjestelmät, jotka vastaavat uutta tapaa", kertoo Työttömyysvakuutusrahastossa palveluasiantuntijana ja järjestelmäkehitysprojektissa tuoteomistajana toimiva Emilia Klemetti.

Ei erikseen asiakasta ja toimittajaa, vaan yksi yhteinen tiimi

Innofactor valikoitui Työttömyysvakuutusrahaston järjestelmäkehitysprojektin toimittajaksi kilpailutuksen kautta. Töitä on tehty yhdessä nyt noin vuoden ajan. Klemetti arvelee, että projekti tulee jatkumaan vielä ainakin toisen vuoden ajan.

"Tämä on meille iso ja tärkeä projekti", Klemetti painottaa.

"Innofactor on täällä paikan päällä. Oikeastaan ei ole enää sellaista asetelmaa, että olisi erikseen asiakas ja toimittaja, vaan me olemme yksi tiimi ja teemme tätä yhdessä", Klemetti kuvailee.

"He ovat todella hyviä tyyppejä"

Järjestelmäkehityksessä hyödynnetään ketterää kehittämistä ja Scrum-menetelmää. Klemetti kokee, että yhteistyö Innofactorin kanssa on helppoa. Vuorovaikutus toimii molempiin suuntiin. Innofactorilaisia hän kuvailee hyvin helposti lähestyttäviksi. Porukassa vallitsee yhdessä tekemisen meininki.

"He ovat todella hyviä tyyppejä", Klemetti iloitsee.

"Ihailen sitä vastuunkantoa, mikä tiimissä on jokaisella jäsenellä. Siellä ei jäädä tumput suorina seisomaan, vaan kun huomataan, että jokin muutostarve on, niin sitä lähdetään aktiivisesti viemään eteenpäin heti", Klemetti kertoo.

Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Ihailen sitä vastuunkantoa, mikä tiimissä on jokaisella jäsenellä."

Emilia Klemetti, palveluasiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Työttömyysvakuutusrahasto
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maiju Immonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Dynamics CRM
scrum

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia