Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketkä mahdollistavat palkintoja kahmivan IT-talon kasvun?

Bloggaus

Mistä on IT-talon työntekijät tehty?

Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden 2019 ohjelmistotalokumppaniksi ja kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva yritys on kovassa kasvussa. ”Kuluvan puolen vuoden aikana olemme palkanneet 29 uutta henkilöä ja lisää rekrytään koko ajan”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Walkama, joka on yksi yrityksen alkuperäisistä perustajista. Walkama oli juuri kertomassa yrityksen tarinaa Software from Finland 2020 – koulutusseminaarissa jonka järjestää Ohjelmisto- ja e-business ry.

Sininen Meteoriitti työllistää globaalisti 130 henkilöä, joista nuorin on 24-vuotias ja vanhin 63. Naisia on 37. Luku ei yllätä, sillä viimeisten 30 vuoden aikana tietojenkäsittely- ja tietoliikennealalla naisten osuus suoritettujen tutkintojen määrässä vähentynyt 21%. Asiasta kirjoitti alkuvuodesta Yle. Meteoriittilaisista 60% työskentelee tekniikan parissa, 30% konsultoinnissa ja loppujengi hallinnollisissa tehtävissä. Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Lea Lähteenmäki on kirjoittanut aiheesta: ”Ohjelmistoala tarvitsee lisää mimmejä.”

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia