Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketkä käyvät ja kuinka usein?

ReferenssiHuvipuisto noudattelee yhtäältä kaupan alan, toisaalta tapahtumanjärjestämisen lainalaisuuksia. Niin tai näin, Nodeonin analyysi tuottaa tarkkaa tietoa huvipuiston asiakkaista.

Vuonna 1975 avattu Särkänniemi on Suomen toiseksi suurin huvipuisto ja merkittävä matkailukohde. Kesäkaudella se houkuttelee luokseen yli puoli miljoonaa kävijää.

Esimerkiksi vuonna 2015 puistossa vieraili kesäkaudella 554 000 ja koko vuoden aikana 638 000 asiakasta. Särkänniemeen suuntautuva matkailu tuo Tampereelle vuosittain 70 miljoonaa euroa sekä 220 000 majoitusvuorokautta. Taloustutkimuksen tekemässä kyselyssä Särkänniemi on valittu monena vuonna Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi.

LÄHTÖALUEIDEN TARKKAA PROFILOINTIA

Nodeonin liikennevirtojen analysointi yhdistelee tietoja monista eri lähteistä. Traficomin ajoneuvorekisteritietokannan sisältämillä tiedoilla tuotetaan kävijäliikenteen analysointi lähtöalueiden, käyntien toistuvuuden ja viipymien osalta. Toki ajoneuvotkin tulevat samalla monipuolisesti luokitelluksi (sähköautojen määrä, päästöarvot, merkit, mallit jne.)


Kun saatuihin analyyseihin yhdistetään vielä Väestörekisterikeskuksen tiedot, on tuloksena analyysi, joka kertoo asiakasvirtojen lähtöalueisiin liittyvää tarkkaa faktaa kävijöiden keski-iästä, lapsien lukumäärästä per talous, koulutuksesta, keskituloista ja niin edelleen.

Analyysit tarjoavat erinomaisen pohjan toiminnan kehittämiseen Särkänniemessä. Kehityshankkeiden jälkeen mittauksia on mahdollista uusia, jolloin nähdään tarkasti mitä vaikutuksia kehityshankkeilla on ollut.

HENKILÖTIEDOT PYSYVÄT SALASSA

Särkänniemi saa mittausten avulla monipuolista uutta tietoa asiakkaistaan, mutta silti projektissa oli tärkeää, että analyysit eivät aiheuta ongelmia henkilötietosuojaan liittyen. Tämä asia toteutuu Nodeonin liikennevirtojen analysoinnissa.

Asiakkaalle ei luovuteta mittausten yhteydessä mitään henkilötietoja. Ei nimiä, katuosoitteita tai ajoneuvojen rekisteritunnuksia. Postinumerot ovat syvin taso, joita asiakas saa käyttöönsä.

Henkilötietosuora onkin otettu Nodeonilla vakavasti ja tuotteen kehityksen yhdeksi lähtökohdaksi. Asiakkaan on helppo ostaa mittauksia, kun asiakkaalle ei synny henkilötietorekisteriä ja Nodeon on sopinut kaikki henkilötietosuojaan liittyvät asiat jo valmiiksi Traficomin kanssa.


Lisätietoa Nodeonin palveluista: Liikennevirran mittaus ja analysointi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Tilaaja: Särkänniemi
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Majala

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Logistiikka
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Integraatiot
IoT
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö

Omat tagit

Älykkäät kaupungit
Älykäs liikenne

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia