Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketju.fi -portaali

ReferenssiVerkkosivusto portaaliksi

Kumppanimme verkkopalvelu oli tullut niin sanotusti tiensä päähän ja kaipasi uudistusta. Lähtökohtana projektille olivat loppukäyttäjien tarpeet ja luonnollisesti ulkoasu, sekä käytettävyys. Kartoituksessa nousi esiin uudenlaisia näkökulmia ja käyttötarpeita. Uusien asioiden noustua esille, perinteinen verkkosivuprojekti sai täysin uudenlaisen lähestymiskulman.

Uusi ilme ja uusia ominaisuuksia

Ketju.fi-sivuston uudistamisen tavoitteena oli tehdä käyttäjäystävällisempi sivusto, joka toimii paremmin myös mobiilissa ja vastaa paremmin tämän päivän haasteisiin. Laajennettujen hakuominaisuuksien ansiosta kiinnostavia ketjuja voi nyt hakea aakkosten ja toimialojen lisäksi myös investointitason ja hakualueiden mukaan. Halusimme myös nostaa kansainvälisten ketjujen yrittäjähaut paremmin esille, ja niille luotiin oma International -osio, joka toimii kokonaan englannin kielellä.

Kumppanin suusta


Vuoropuhelu Whitestonen kanssa jatkuu tiiviisti myös uuden sivuston julkaisun jälkeen. Pieniä muutostarpeita on tullut esille sivuston julkaisun jälkeen, sillä määrittelyssä ei pystynyt ottamaan kaikkea etukäteen huomioon. Myös käyttäjien palautteen perusteella sivustoa hiotaan yhä toimivammaksi.

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia.
-Päivi Lääkkö, Rekrytointikonsultti

Siirry Ketju.fi verkkosivustolle. Tutustu Whitestonen ratkaisuihin.

Suosittelija:

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia."

Päivi Lääkkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Frantrain Oy
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Päivi Multanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia