Ketju.fi -portaali

Verkkosivusto portaaliksi

Kumppanimme verkkopalvelu oli tullut niin sanotusti tiensä päähän ja kaipasi uudistusta. Lähtökohtana projektille olivat loppukäyttäjien tarpeet ja luonnollisesti ulkoasu, sekä käytettävyys. Kartoituksessa nousi esiin uudenlaisia näkökulmia ja käyttötarpeita. Uusien asioiden noustua esille, perinteinen verkkosivuprojekti sai täysin uudenlaisen lähestymiskulman.

Uusi ilme ja uusia ominaisuuksia

Ketju.fi-sivuston uudistamisen tavoitteena oli tehdä käyttäjäystävällisempi sivusto, joka toimii paremmin myös mobiilissa ja vastaa paremmin tämän päivän haasteisiin. Laajennettujen hakuominaisuuksien ansiosta kiinnostavia ketjuja voi nyt hakea aakkosten ja toimialojen lisäksi myös investointitason ja hakualueiden mukaan. Halusimme myös nostaa kansainvälisten ketjujen yrittäjähaut paremmin esille, ja niille luotiin oma International -osio, joka toimii kokonaan englannin kielellä.

Kumppanin suusta


Vuoropuhelu Whitestonen kanssa jatkuu tiiviisti myös uuden sivuston julkaisun jälkeen. Pieniä muutostarpeita on tullut esille sivuston julkaisun jälkeen, sillä määrittelyssä ei pystynyt ottamaan kaikkea etukäteen huomioon. Myös käyttäjien palautteen perusteella sivustoa hiotaan yhä toimivammaksi.

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia.
-Päivi Lääkkö, Rekrytointikonsultti

Siirry Ketju.fi verkkosivustolle. Tutustu Whitestonen ratkaisuihin.

Suosittelija:

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia."

Päivi Lääkkö

Referenssi Ketju.fi -portaali
Tilaaja: Frantrain Oy
Ajankohta:2017
Toimittajan yhteyshenkilö:
Päivi Multanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
PHP
Julkaisujärjestelmä CMS
Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet
Verkkokaupan perustaminen - Jatkuva kehittäminen on avain verkkokaupan kasvuun ja kannattavuuteen