Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava.fi rakentui avoimella lähdekoodilla ja välittömällä fiiliksellä

ReferenssiKeskuskauppakamari on kauppakamarien yhteiselin, jonka toimintaa säätelee kauppakamarilaki. Niinpä Keskuskauppakamarin toiminnan tarkoituksena on hoitaa kauppakamarilakiin merkityt tehtävät. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa elinkeinoelämän toimintaedellytysten, yrittäjyyden, terveen kilpailun ja markkinatalouden edistämistä sekä lainsäädännön ja viranomaispäätösten valmistelua. Kauppakamarilla on tärkeä rooli kotimaisten yritysten kansainvälistymisen tukemisessa sekä yritysten tukemisessa tiedotus-, julkaisu-, neuvonta- sekä koulutustoiminnan muodossa.

“Haltun toiminnasta puuttuu hyvässä mielessä sellainen hierarkia. Tekijät ja tilaajan yhteyshenkilöt ovat suoraan yhteydessä ja ollaan ihan kuin samaa tiimiä. Voidaan vapaamuotoisesti keskustella asioista slackissa ja luoda ratkaisuja. Fiilis on välitön, mutta tekemisessä on mukana kokoajan tavoittellisuus”. - Max Moiseev, Tietohallintojohtaja, Keskuskauppakamari

Maailman vastuullisimmat yritykset

Kauppakamarin visiona on omalta osaltaan varmistaa, että suomalaiset yritykset ovat vastuullisuuden suunnannäyttäjiä globaalilla tasolla. Vastuullisuuteen liittyvien ratkaisujen ja palveluiden tarjonta on laajaa. Tarjolla on niin tapahtumia, koulutuksia, valmennuksia kuin ohjelmistoratkaisujakin. Yksi konkreettinen osa tarjontaa on Haltun ja Keskuskauppakamarin yhteistyössä toteuttama Ilmoituskanava-palvelu.

Tutustu Ilmoituskanava-palveluun osoitteessa ilmoituskanava.fi

Whistleblowing-direktiivistä vauhtia tuotekehitykseen

Keskuskauppakamari tunnisti tarpeen Ilmoituskanavapalvelulle kun EU:n ilmoittajansuojadirektiivi, ns. whistleblowing-direktiivi, tuli voimaan EU:ssa, ja sen pohjalta Suomeen ryhdyttiin laatimaan uutta ilmoittajansuojelulakia. Laki astui voimaan 1.1.2023, ja se velvoittaa vähintään 50 henkilöä työllistäviä organisaatioita tarjoamaan väylän väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen. Keskuskauppakamarin ratkaisu oli valmis jo vuonna 2020, joten yrityksillä on ollut hyvää aikaa valmistautua.

“Yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Olen ollut erityisen yllättynyt siitä, että usein pysytään hyvin aikataulussa”. - Mari Hakkarainen, palvelujohtaja, Keskuskauppakamari

Avoimesta lähdekoodista tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu


Haltu ja Keskuskauppakamari lähtivät etsimään sopivaa avoimen lähdekoodin ratkaisua yhdessä vuonna 2020. Kartoitustyön jälkeen Ilmoituskanava-palvelun kehitystyön pohjaksi valikoitui avoimella lähdekoodilla toteutettu GlobaLeaks-ohjelmisto.

GlobaLeaks-ohjelmiston taustalla on laaja kehittäjäyhteisö, joten se nähtiin jatkuvasti kehittyvänä, mutta myös tietoturvallisena vaihtoehtona. Järjestelmä on kirjoitettu Python-ohjelmointikielellä, joka on yksi Haltun ohjelmistokehityksen pääteknologioista.

"Arvostan sitä, että yhteistyö on joustavaa ja rentoa" - Eva-Riitta Simonsson, palveluasiantuntija, Keskuskauppakamari

Sopiva ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Nykyisin Ilmoituskanava-palvelulla on käyttäjinään noin 150 asiakasyritystä Suomessa ja se on vakiinnuttanut oman paikkansa tietoturvallisena ja kustannustehokkaana ratkaisuna, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.

Haltu tuottaa Keskuskauppakamarille Ilmoituskanava-palvelun ohjelmistokehitykseen sekä ylläpitoon- ja tukeen liittyvät palvelut. Ilmoittajansuojelulain erityispiirteiden vuoksi palvelun tietoturvasta halutaan pitää erityistä huolta ja tästä syystä palveluun suoritetaan säännöllisiä tietoturva-auditointeja kolmansien osapuolien toimesta.

Lisätietoja Ilmoituskanava-palvelusta löydät osoitteesta ilmoituskanava.fi.

Suosittelija:

Haltun toiminnasta puuttuu hyvässä mielessä sellainen hierarkia. Tekijät ja tilaajan yhteyshenkilöt ovat suoraan yhteydessä ja ollaan ihan kuin samaa tiimiä. Voidaan vapaamuotoisesti keskustella asioista slackissa ja luoda ratkaisuja. Fiilis on välitön, mutta tekemisessä on mukana kokoajan tavoittellisuus

Max Moiseev

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keskuskauppakamari
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Avoin lähdekoodi

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia