Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keski-Suomen Sairaala Nova – Tulevaisuuden älykäs sairaala

ReferenssiKeski-Suomen keskussairaalan alueelle Kukkumäkeen valmistuu täysin uusi sairaala vuoden 2020 aikana. Suunnittelun lähtökohta kiteytyy potilaan ja toiminnan ympärille.

Uusi sairaala-projektin ICT-tiimin tukena on ollut usean vuoden ajan joukko Huldin asiantuntijoita. ICT-tiimin tavoitteena on kokonaan uuden ICT-infrastruktuurin rakentaminen ja viimeisimpien teknologioiden hyödyntäminen. Tulevaisuuden älykkäässä sairaalassa tietojärjestelmät ja ratkaisut mahdollistavat henkilöstön työajan kohdentamisen nykyistä enemmän potilas- ja hoitotyöhön. ICT:n tehtävänä on tehostaa ja avustaa tiloissa tapahtuvaa toimintaa, automatisoida rutiinitehtäviä, eliminoida virheitä, optimoida prosesseja ja hoidon kohdentamista sekä tehostaa logistiikkaa.

Ensimmäinen 2000-luvulla rakennettava keskussairaala avaa ovensa ensi vuonna.

Huldin asiantuntijat ovat mm. auttaneet konkretisoimaan uuden sairaalan tavoitteita toteuttamiskelpoisiksi ICT-kokonaisuuksiksi. Monien eri osapuolien odotusten ja vaatimusten kokoaminen auttoi yksinkertaistamaan teknistä arkkitehtuuria sekä huomioimaan yhteisten tavoitteiden tärkeyden.

"Huldin asiantuntijoiden käytännön kokemus auttoi meitä tekemään päätöksiä, joiden avulla voimme varmistaa, että kokonaishanke etenee aikataulussa", kommentoi ICT-projektipäällikkö Juhani Paavilainen.

Vuosia sitten tehdyt suunnitelmat alkavat konkretisoitumaan, kun Sairaala Novan käyttöönoton organisointi on aloitettu. Parasta aikaa ICT-tiimissä työskennellään erilaisten ICT-hankintojen parissa ja suunnitellaan integraatioarkkitehtuuria.

Faktatietoja Sairaala Novasta

  • Rakennuspaikka on Jyväskylän Kukkumäki
  • Kokonaispinta-ala noin 106 800brm2 (+ 12 800brm2 keittiö ja pysäköintitalo) = 120 000brm2
  • Kustannusarvio: 411 miljoonaa euroa rakentamisen kustannus + lääkinnälliset laitteet ja ICT-järjestelmät = 500 miljoonaa euroa
  • Valmistumisvuosi 2020
  • Tutkimus- ja vastaanottohuoneita 360
  • Vuodeosastojen sairaansijoja 368
  • Leikkaussaleja 24
  • Synnytyssaleja 10

Suosittelija:

"Huldin asiantuntijoiden käytännön kokemus auttoi meitä tekemään päätöksiä, joiden avulla voimme varmistaa, että kokonaishanke etenee aikataulussa."

Juhani Paavilainen, ICT-projektipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Huld Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keski-Suomen Sairaala Nova

Lisätietoja

Yritysprofiili Huld kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

Älykäs liiketoiminta
Digitaalisen muutoksen johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Huld kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Huld - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Huld - Muita referenssejä

Huld - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia