Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KEKO-ekosysteemihanke: Älykkään rakennuksen ekosysteemi

Referenssi

KEKO-ekosysteemi on hyödyntänyt haastekilpailuja kumppanien löytämiseen ja innovatiivisten, datapohjataisten ratkaisujen kokeilemiseen.

KEKO-konsortio (jonka muodostavat yhdessä KONE, YIT, Nokia, Caverion, Halton, Netox ja VTT) pyrkii älykkään rakennuksen alustaa ja ekosysteemiä. Osana hankettaan KEKO on tehnyt laajaa tutkimusta älyrakennusten käyttötapauksista ja rakentanut data-alustaa. Haastekilpailujen kautta on haettu ekosysteemiin uusia kumppaneita ja datapohjaisia ratkaisuja, jotka loisivat alustalla lisäarvoa rakennuksen elinkaaren eri vaiheissa.

Yhteistyömme

Järjestimme KEKOn kanssa kaksi erillistä haastekilpailua kiinnostavien pk-yritysten löytämiseksi kumppaneiksi ekosysteemiin ja uusien ratkaisujen kokeilemiseksi kehitteillä olevalla data-alustalla.

Yhteistyön aikana autoimme KEKOa määrittelemään ja valitsemaan kilpailuille relevantit, KEKOn älyrakennuksiin liittyvään tutkimukseen pohjautuvat haasteet, löytämään potentiaalisia osallistujia sekä valitsemaan näistä kiinnostavimmat. Valittujen kumppaniyritysten kanssa johdimme yhteiskehitysvaiheen, jossa KEKOn asiantuntijat ja osallistuvien yritysten edustajatiimit kehittivät ja validoivat näiden ratkaisuehdotuksia.

Yhteistyön tulokset

Kilpailujen tuloksena KEKO sai yhteensä 41 hakemusta kiinnostuneilta kumppaniyrityksiltä, yhteiskehitti näiden kanssa 16 ratkaisuesitystä, ja käynnisti yhteensä 4 kilpailuja seurannutta kokeiluprojektia.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: KEKO
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

haastekilpailu

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia