Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Keikyän Kivi Oy: Tiedot tilauksista ja myynneistä löytyvät nyt iisisti

ReferenssiHautakivien erikoisliikkeessä etsittiin ennen tietoa papereista, nyt tärkeät tiedot löytyvät helposti ja nopeasti sähköisesti.

Keikyän Kivi Oy on vuodesta 1933 saakka valmistanut hautakiviä. Yritys on laajentunut usealle paikkakunnalle. Tuotantotilat sijaitsevat Sastamalassa ja kivijalkamyymälöitä on jo neljä: Turussa, Vantaalla ja kaksi liikettä Tampereella. Hautakiviedustajia on Suomessa yli sata.

Yritys aloitti EASY Toimen käytön kun he tunnistivat tarpeet hallita projekteja ja dokumentteja kätevämmin. Käytettyään järjestelmää muutaman kuukauden heillä ilmeni lisätoiveita. Ensin toteutettiin laskutusohjelmaan integrointi ja uuden myyjän tultua taloon toiminnanohjaukseen lisättiin EASY Myynninseuranta-moduli.

Järjestelmältä vaadittiin joustavuutta ja räätälöintiä

Vielä vuosi sitten yritys pyöritti tilauksia Excel-pohjaisesti. Nyt hautakivien erikoisliike on siirtynyt käyttämään Storage IT:n EASY Toimi –toiminnanohjausjärjestelmää. Koska yrityksen päätuotteita ovat yksilölliset hautakivet ja niihin liittyvät työt, tarvittiin myös toiminnanohjausjärjestelmään tuotannolle, myynnille ja hallinnolle sopivaa toimialakohtaista räätälöintiä – mutta kustannustehokkaasti.

Kun suunnittelupalvelu ja ajanmukainen valmistusteknologia mahdollistavat yksilöllisten muistomerkkien valmistuksen, tarvittiin myös järjestelmältä joustavuutta. EASYyn lisättiin muun muassa ominaisuus, jolla hautakiven asentaja voi ottaa asennetusta kivestä valokuvan mobiililaitteella ja lisätä sen suoraan järjestelmään mobiilisovelluksen avulla.
Myyntimies on myynnin työkalu

"EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan laskutusjärjestelmään."

Myyntipäällikön työkaluksi valittiin EASY Myyntimies, joka tukee asiakkuudenhallintaa, ja johon myyntipäällikkö voi kirjata tietoja jälleenmyyjien kanssa käydyistä tapaamisista ja keskusteluista. EASY Myyntimies on EASY Myynninseuranta -kokonaisuuteen liittyvä mobiilisovellus. Myyntimies sisältää ratkaisut, joilla hoidat kätevästi kontaktit asiakkaisiin ja pidät kirjaa tekemästäsi työstä paikasta riippumatta.


Jälleenmyyjä / toimittajakumppani: Data Group JH Computer

JH Computer Oy on tuottanut laadukasta IT-palvelua jo vuodesta 2002. Yrityksen tavoitteena on jatkaa laadukkaiden palveluiden tuottamista ja tarjota asiakkailleen parasta IT-osaamista, kustannustehokkaaseen hintaan.

www.jhcomputer.datagroup.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Storage IT Oy

Tiedot

Tilaaja: Keikyän Kivi Oy
Ajankohta: - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marita Uurto

Lisätietoja

Yritysprofiili Storage IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

jälleenmyynti

Siirry yrityksen profiiliin Storage IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Storage IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Storage IT - Muita referenssejä

Storage IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

UnSeen Labsissa uudet innovaatiot muuttuvat liiketoiminnaksi
Top 150 katsotuimmat it-konsultti- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2019
Mimmit koodaa -ohjelma laajenee valtakunnalliseksi - naisia kaivataan kipeästi it- ja ohjelmistoalalle

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia