logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Käyttökokemuksellista taikaa Familon.fi-verkkokauppaan

ReferenssiPelkkä kauppapaikka verkossa ei enää riitä. Kun Familon halusi kasvattaa näkyvyyttään ja liikevaihtoaan sähköisissä kanavissa uudella verkkokaupalla, Crasman toteutti heille monikanavaisen kauppapaikan. Rakensimme verkkopalvelun, joka mahdollistaa elämyksellisen ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen, erinomaisesta käytettävyydestä tinkimättä.


TAVOITTEENA MONIKANAVAINEN VERKKOPALVELU


Familonin tavoitteena on olla hyvän unen ja hyvän olon ammattilainen verkossa, joten he tarvitsivat brändin mukaisen myyvän ja palvelevan verkkokaupan. Verkkokaupan tulisi kestää aikaa sekä kasvattaa Familonin liikevaihtoa verkossa.

Ratkaisun piti olla monikanavainen ja mahdollistaa lähivuosien asiakaskokemuksen kehittämiselle asetettavat tarpeet. Verkkokaupan avulla haluttiin lisätä brändin näkyvyyttä, syventää asiakasuskollisuutta ja todentaa digitaalisten markkinointi- ja brändi-panostuksien tuomaa hyötyä.

VERKKOKAUPPA JOKA TUO BRÄNDIN LÄHEMMÄKSI ASIAKASTA 
 
Verkkokauppaprojektiin ei lähdetty yksittäisen teknologiaprojektin näkökulmasta, vaan kauppa huomioitiin suunnittelussa osana kokonaisvaltaisempaa asiakaskokemusta. Nykyasiakas odottaa henkilökohtaisuutta ja vaivatonta liikkumista kanavasta toiseen – kivijalasta mobiililla verkkokauppaan ja takaisin.

Hyvä käytettävyys on verkkopalvelun perusoletus, mutta ostajat toivovat myös elämyksiä ja käyttökokemuksellista ’taikaa’. Koska asiakkaat odottavat palvelulta yhä enemmän sitoutuakseen brändiin ja innostuakseen siitä, toimme kokemuksellisuutta ja persoonallisuutta Familon-verkkokaupan käyttöliittymään ja visuaaliseen ilmeeseen. Mahdollisuus ostaa helposti juuri itselleen sopivia tuotteita tuo brändin lähemmäksi asiakasta.

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN DIGITALISAATIO

Laajensimme Familonin verkkosivuston verkkokaupaksi. Yksi sivusto erillisten verkkokaupan ja –sivuston sijaan mahdollistaa asiantuntija-artikkeleiden ja tuotemyynnin keskittämisen samaan brändinmukaiseen verkkopalveluun. Kokonaisuuteen kuuluvan aineistopankin ansiosta kuva- ja tekstisisältöjä voidaan hallita keskitetysti, mikä nopeuttaa ja selkeyttää sivuston ylläpitoa.

Viestinnän ja myynnin linkittäminen onnistuu saumattomasti esimerkiksi Familonin somesisältöjä hyödyntävässä Inspiroidu-osiossa, jossa kuvissa esiintyvien tyylien sisältämät tuotteet tarjotaan helposti asiakkaiden ostettavaksi.

Julkaisun jälkeen jatkokehityksessä on esimerkiksi Vuodevelho-palvelu, jolla käyttäjä voi koostaa helposti mieleisensä sänkypaketin. Verkkokaupan analytiikkaa kehitetään myös entistä laajemman asiakaskunnan tavoittamiseksi ja sivustolla jo aiemmin vierailleiden palvelemiseksi.


TULOKSET

Lopputuloksena on moderni ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka palvelee hyvän unen tuotteiden ja hyvän olon etsijöitä myös elämyksellisyydellä. Aktiivisten toimenpiteiden myötä Familon.fi-verkkokaupan myynti on jo ohittanut Familon-tehtaanmyymälän ja kauppapaikan tunnettuus kasvaa tasaisesti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Crasman Oy

Tiedot

Ajankohta: - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Mustalampi, Asiakkuuspäällikkö

Lisätietoja

Yritysprofiili Crasman kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Viestintä

Omat tagit

Crasman Stage
Crasman Studio

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Crasman kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Crasman - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Crasman - Muita referenssejä

Crasman - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Crasman kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia