Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjälle miellyttävä intranet

ReferenssiHeinolan kaupunki oli miettinyt jo vuosia työntekijöidensä sisäisen intranetin uudistamista. Innofactorin kanssa Heinolan kaupunki on tehnyt yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan, joten oli luonnollista antaa vastuu projektista tutulle kumppanille. Projektin lopputuloksena Heinolan kaupungille syntyi uusi intranet, joka nimettiin Sillaksi. Se eroaa edeltävästä toteutuksesta siten, että kokonaisuus nojaa Microsoftin Office 365 -tuoteperheeseen. Tämä mahdollistaa sen, että tuotteet päivittyvät automaattisesti – enää jokaista muutosta ei tarvitse tilata toimittajalta erikseen.

"Tykkään siitä, miten uusi intranet on hyvin joustava ja muunneltava kokonaisuus. Päivitysvaiheessa emme ole enää sellaisessa toimittajaloukossa. Tästä huolimatta Innofactor pystyi tekemään kokonaisuuteen haluamamme räätälöinnit", Heinolan kaupungin tiedottaja Lauri Majuri kertoo.

"Omasta näkökulmastani tässä on hyvää se, että Silta tarjoaa ylläpidollisesti paljon helpomman lähestymistavan. Intranet toimii pilvessä, joten meidän ei tarvitse ylläpitää omaa infraa", Heinolan kaupungin IT-suunnittelija Timo Kujala jatkaa.

Tärkeä kumppani muutoksessa

Heinolan kaupungin tietohallintopäällikkö Malgorzata Juvonen antaa kiitosta intranetin toimivuudesta, visuaalisuudesta ja mobiilivalmiudesta.

"Tietohallinnollisesti pystymme viestimään asioista paljon helpommin. Intra on saatavissa myös mobiilisti ja visuaalisesti se on paljon houkuttelevampi kuin aikaisempi toteutus."

Myös Innofactorin kanssa työskentely saa häneltä vilpittömät kehut.

"Olimme kumppaneita ja tasa-arvoisia toimijoita. Tuntui, että he tekevät töitä meille ja että he olivat meitä varten tässä projektissa."

Käyttäjälle miellyttävä intranet

Loppukaneettina Heinolan kaupungin hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka Malinin on helppo todeta, että intrauudistus todella kannatti.

"Tiedon maailma muuttuu ja laajenee valtavasti koko ajan. Ihmiset saavat jatkuvasti käyttöönsä uusia ja erilaisia työvälineitä, ja myös meidän on pakko seurata aikaa. Nämä ovat sen oloisia työkaluja, joita ihmiset tykkäävät ja haluavat käyttää."

Lue lisää digitaalisen yhteistoiminnan ja liikkuvan työn ratkaisuistamme ja tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Olimme kumppaneita ja tasa-arvoisia toimijoita. Tuntui, että he tekevät töitä meille ja että he olivat meitä varten tässä projektissa."

Malgorzata Juvonen, tietohallintopäällikkö, Heinolan kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Heinolan kaupunki
Ajankohta: - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maiju Immonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Intranet
Microsoft Office 365
Office 365
intra

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia