Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kauppalehden sivulta tuotantoon

ReferenssiPa-Hu Oy on asiantunteva suomalainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan 80 vuoden kokemuksella. Pa-Hu Oy valitsee ja jalostaa asiakkailleen sopivimmat pakkausmateriaalit omalla tehtaallaan Veikkolassa. Pa-Hu Oy suunnittelee pakkausten kustannustehokkaan ja toimivan rakenteen ja tyylikkään ulkoasun sekä huolehtii varastoinnista ja logistiikasta.

Pa-Hu Oy:n toimitusjohtaja Sara Raikamolla tiimeineen oli takanaan pitkä ja vaikea projekti uuden toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmän löytämiseksi. Yksikään tarjolla olevista järjestelmistä ei tuntunut oikealta. Päätös oli kuitenkin pakko tehdä, ja valinta oli osumassa vähiten huonoon vaihtoehtoon. Juuri ennen lopullista päätöstä Raikamo sattui kuitenkin huomaamaan Kauppalehden sivuilta artikkelin Aava Ohjelmistojen uudenlaisesta tiedonhallintajärjestelmästä.

Vanhan järjestelmän rajat olivat tulleet vastaan, kun tuotannonohjaaminen piti saada mukaan järjestelmään. Yritykselle, jonka toiminta perustuu asiakkaille räätälöityjen innovatiivisten pakkausten valmistamiseen, on erityisen tärkeää ymmärtää tuotannon kapasiteetti ja laatu sekä toiminnan kannattavuus.

​Projektin aikana muodostui luonteva jatkuvan kehityksen toimintamalli, joka jatkuu edelleen. Aina, kun huomaamme toiminnassamme jonkun kohdan, jota voisi parantaa, niin Aava toteuttaa sen edellyttämät muutokset järjestelmään nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaille räätälöity pakkaus on aina erilainen. Sama havainto tuntui pätevän myös Pa-Hu Oy:n järjestelmätarpeisiin, kun toiminnanohjausjärjestelmää valittiin. 

Alan parhaat käytännöt on termi, jota emme kaivanneet. Käytännössä siitä olisi seurannut se, että joutuisimme tekemään asioita järjestelmän ehdoilla ja muuttamaan omaa toimintatapaamme. Aavan lähestymistapa oli paljon joustavampi ja se mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen sitä mukaa, kun liiketoiminta muuttuu tai oma osaaminen ja ymmärrys lisääntyy. 

Raikamon mukaan yhteistyö Aavan kanssa on toiminut hyvin ja toiminnan tehostuminen on mahdollistanut nopean takaisinmaksun investoinnille.

Nyt tiedämme, mitä tuotannossa tapahtuu.

Suosittelija:

Sara Raikamo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aava Ohjelmistot Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pa-Hu Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Erikkiläa

Lisätietoja

Yritysprofiili Aava Ohjelmistot kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Aava Ohjelmistot kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aava Ohjelmistot - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aava Ohjelmistot - Muita referenssejä

Aava Ohjelmistot - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia