Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kauppakeskus Itis – uudistettu intranet ja verkkosivusto

ReferenssiYhteistyömme kauppakeskus Itiksen kanssa alkoi jo vuonna 2017 verkkosivuston ylläpidon merkeissä. Tarvetta suuremmille uudistuksille kuitenkin oli, joten päätimme luoda uudenlaisen digitaalisen asiakaskokemuksen, joka on linjassa Itiksen brändin kanssa.

Itiksessä haluttiin parantaa tiedonkulkua kauppakeskuksen ja siellä toimivien liikkeiden välillä. Tähän ratkaisuna lähdimme suunnittelemaan intranet-työkalua. Myös Drupal 7 -pohjainen verkkosivusto kaipasi uudistusta niin teknisesti kuin visuaaliselta ilmeeltään. Vuoden 2018 alussa ryhdyimme parantamaan ja yhtenäistämään Itiksen digitaalisten palveluiden käyttökokemusta.

Mitä teimme

Suunnittelimme ja toteutimme Itikselle mobiiliystävällisen verkkopalvelukokonaisuuden käyttäen Drupal 8 -sisällönhallintajärjestelmää. Tämä valinta mahdollisti palvelukokonaisuuden rakentamisen yhden teknologian päälle ja helpottaa jatkokehitystä. Drupal 8 -toteutuksella saatiin myös kasvatettua verkkopalvelun teknologista elinkaarta. Lisäksi toimimme Itiksen ja CC-realin strategisena kumppanina IT-hankinnoissa.

Suurin työ projektissa oli uuden responsiivisen intranetin rakentaminen. Uudistimme myös intranetistä löytyvät liikkeiden käyttämät myynnin raportointityökalut helppokäyttöisemmiksi.

Päivitimme Itiksen verkkosivuston samaan Drupal 8 -ympäristöön ja uudistimme sivuston visuaalisen ilmeen. Rakensimme sivustolle myös rajapintatyökalun, jolla kuluttajat voivat tilata uutiskirjeen, ja mahdollistimme liikekohtaisen palautteen antamisen, joka välittyy suoraan kyseessä olevalle liikkeelle. Lisäksi rakensimme erillisen tekstiviestityökalun, jolla vartiointiliike voi tiedottaa liikkeitä esimerkiksi hälytyksistä.

Verkkopalvelukokonaisuuteen integroitiin Craneworksin dynaaminen karttaopastusjärjestelmä BCN Dynamic Wayfinding. Sen ydin on interaktiivinen, kolmiulotteinen tilakartta, joka opastaa asiakkaat suorinta reittiä etsimiensä tuotteiden ja palveluiden äärelle.

Projektiin meni suunnittelu- ja toteutustyön osalta noin 5 kuukautta. Itiksen sisäisen testauksen jälkeen Itis-palveluun tehtiin vielä tarvittavat muutokset ja se julkaistiin loka-marraskuun vaihteessa 2018. Projekti toteutettiin ketterästi Scrum-menetelmällä.

Tulokset

Asetetut tavoitteet saavutettiin, ja uudet verkkopalvelut on otettu hyvin vastaan. Verkkosivusto on rakennettu siten, että sen jatkokehitys on mahdollisimman helppoa.

Intranetin kautta Itiksen liikkeet pystyvät itse muokkaamaan tietojaan ja luomaan tarjouksia suoraan Itiksen verkkosivustolle. Itiksessä asioivat voivat helposti hakea tietoja kauppakeskuksen palveluista ja tarjouksista. Lisätiedot, kuten aukioloajat ja liikkeen sijainti, on näppärästi nähtävissä suoraan liikkeen sivuilta.

Suosittelija:

“Jatkuva kehitystyö asiakkaidemme tarpeiden mukaan on avainasemassa sujuvan palvelukokemuksen luomiseksi. Druid osoittautui joustavaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Ratkoimme eteen tulleet haasteet yhdessä ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin parempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme.”

Anna Homén, markkinointi- ja viestintäjohtaja, CC-Real

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kauppakeskus Itis
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

drupal 8
CMS
content management system
Drupal intranet
Intranet
Website

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia