Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kattavien palveluiden ansioista Finnkino voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

ReferenssiAsiakastarina: Finnkino Oy”Meillä ei ole aikaa eikä osaamista ylläpitää IT-infrastruktuuria itse. Päädyimme ostamaan konesalipalvelut Accountor ICT:ltä, joka tarjosi meille sopivan palveluvalikoiman, hintatason sekä toteutusmallin, jossa voidaan tehokkaasti yhdistää myös Finnkinon oma ja ulkoistettu tekeminen”, sanoo Finnkinon kehityspäällikkö Janne Uusi-Kölli.

Accountor ICT tarjoaa Finnkinolle myös työasemapalvelut, joihin sisältyy mm. ServiceDesk etä- ja lähitukipalvelut loppukäyttäjille sekä tietoturva- ja palomuuripalvelut. Palveluilla varmistetaan toimintavarma työasemaympäristö koko valtakunnan laajuisesti.

Finnkinon kaikki kassalaitteet uudistettiin HP Compaq 8200 Elite -sarjan työasemilla. Toimituksista ja asennuksista vastasi Accountor ICT. Laitteiden käyttöönotto suoritettiin Accountor ICT ServiceDesk -palvelun lähija etätukitoimintojen avustuksella kaikilla paikkakunnilla.

”Meillä on eri puolilla Suomea 14 elokuvateatteria, joissa on lähes sata kassalaitetta. Ne ovat liiketoimintamme kannalta kriittisen tärkeitä. Arvostamme HP:n laatua, takuuehtoja ja toimintavarmuutta. Accountor ICT tarjoaa meille monipuoliset työasemapalvelut. Käytämme samoja HP:n työasemia myös toimistoympäristössämme”, kertoo Uusi-Kölli. ”Yhtenäinen laitekanta helpottaa ympäristön ylläpitoa ja lisää kustannustehokkuutta.”

”Tarjoamme Finnkinolle palveluna ratkaisun, jonka perustana ovat HP:n teknologia ja Microsoftin virtuaaliratkaisut. Järjestelmän kustannustehokkuus on optimoitu, skaalautuvuudesta tinkimättä”, kertoo Accountor ICT:n asiakkuuspäällikkö Tero Lehtinen. Palvelualusta on toteutettu HP Blade -korttipalvelimilla sekä siihen kytketyllä HP EVA -levyjärjestelmällä. Palvelinkehikkojen, kytkinten ja levyjärjestelmien kaikki kriittiset komponentit on kahdennettu. ”Meidän oli helppo hyväksyä IT-infrastruktuurin alustaksi HP:n teknologiaan rakentuva ratkaisu”, sanoo Uusi-Kölli.

Accountor ICT vastaa siitä, että Finnkinon palveluiden tuottamiseen toteuttama ratkaisu on kunnossa. Kapasiteettia ratkaisu jakaa sinne missä sitä eniten tarvitaan.

”Virtualisoidun ympäristön ylläpito- ja käyttökustannukset ovat selvästi edullisemmat perinteisten rautapalvelimien määrän kutistuessa minimiin”, sanoo Lehtinen. ”Palvelimet voidaan käynnistää korvaavassa ympäristössä erittäin nopeasti verrattuna perinteisiin fyysisiin palvelimiin.”

”Järjestelmä palvelee vain yhtä asiakasta. Voimme liittää palveluun myös perinteisenä pilvipalveluna tuotettavia massapalveluita, jolloin meidän asiantuntijamme keskustelevat suoraan palveluntuottajan kanssa eikä asiakkaan tarvitse itse ratkoa mahdollisia kolmannen osapuolen palvelusta johtuvia ongelmia”, kertoo Lehtinen. ”Hankkiessaan palvelin- ja tallennuskapasiteettia palveluna Finnkino tietää tarkalleen mistä se maksaa.”

Suosittelija:

Arvostamme HP:n laatua, takuuehtoja ja toimintavarmuutta. Accountor ICT tarjoaa meille monipuoliset työasemapalvelut. Käytämme samoja HP:n työasemia myös toimistoympäristössämme. Yhtenäinen laitekanta helpottaa ympäristön ylläpitoa ja lisää kustannustehokkuutta.

Janne Uusi-Kölli, kehityspäällikkö, Finnkino Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finnkino Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT, jari.meri@accountorict.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

HP
Työasemapalvelut
it-tukipalvelut
HP Compaq 8200 Elite
ServiceDesk

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia