Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kattavaa talouden suunnittelua ja raportointia Jedoxilla

Referenssi

Asiakastarina: Reka Kaapeli Oy

Reka Kaapeli Oy toimittaa kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Reka on toiminut kaapeliteollisuuden alalla jo yli 60 vuotta.

Rekalla on kolme tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Hyvinkäällä, Keuruulla ja Riihimäellä. Yhtiö työllistää noin 270 henkilöä, ja sen päämarkkina-alueita ovat Suomen lisäksi muut Pohjoismaat ja Baltia.

Moniin järjestelmiin joustavasti integroituva Jedox palvelee Rekan taloussuunnittelun tarpeita

Reka Kaapeli valitsi Jedoxin talouden suunnittelujärjestelmäkseen syksyllä 2018. Seuraavan talven aikana Invenco (nyk. osa Innofactoria) toteutti Rekalle suunnittelujärjestelmän, joka kattaa niin budjetoinnin kuin rullaavan ennustamisenkin.

Jedoxin yhteensopivuus erilaisiin operatiivisiin järjestelmiin mahdollisti ratkaisun, jossa Jedox integroitiin Rekan taloushallinnon järjestelmään, ERP-järjestelmään ja Excel-tiedostoihin. Lisäksi toteutettiin suunnitteludatan takaisinsyöttöä Jedoxista ERP-järjestelmään.

Uusi suunnittelujärjestelmä sisältää niin myynnin, kiinteiden kulujen, investointien kuin erilaisten sisäisen ja ulkoisen laskennan erojen laskentaa. Ratkaisu helpottaa Rekan talouden suunnittelua monin tavoin:

  • Myyntivastuulliset voivat hyödyntää Jedoxin syöttöpohjia suunnitellessaan tuotteiden myyntivolyymeja ja kateprosentteja.
  • Kiinteiden kulujen suunnitteluun sisältyy niiden vyörytykset, jotka perustuvat erilaisiin prosentteihin ja ajureihin perustuviin laskentasääntöihin.
  • Investointien suunnittelussa lisäykset syötetään kustannuspaikoille ja tileille.
  • Poistolaskenta on automatisoitu.

TUTUSTU RATKAISUUN: JEDOX

Uusi ratkaisu mahdollistaa myös monipuolisen raportoinnin

Rekalle toteutettu raportoinnin ratkaisu sisältää talouden perusraportit, kuten tulos-, tase- ja kassavirtaraportoinnin. Sisäiseen raportointiin toteutettiin vyörytetyistä luvuista laskettu sisäinen tuloslaskelma, markkina-alueraportointi, segmenttiraportointi ja tehdastulos.

Pian projektin jälkeen Jedoxin integraatio-ominaisuudet osoittautuivat hyödyllisiksi myös raportoinnin puolella, sillä integraatioiden ansiosta operatiivista nimiketason tietoa voitiin alkaa kerätä ja koostaa suoraan ERP:stä. Tuloksena syntyi laajassa käytössä oleva Excel-tiedosto, josta Rekan asiantuntijat voivat helposti seurata päivittäisen varastotilanteen ja laskutuksen kehitystä.

Vuonna 2022 ratkaisua laajennettiin siten, että se kattaa koko Reka Kaapeli -konsernin tuloksen, taseen ja kassavirran raportoinnin. Jedox kokoaa Reka Kaapeli Oy:n Ruotsin, Tanskan ja Norjan tytäryhtiöiden luvut ja tekee automaattieliminoinnit näiden välillä.

TUTUSTU RAPORTOINNIN RATKAISUIHIMME

Reka Industrial Oyj myi tytäryhtiönsä Reka Kaapeli Oy:n Nexans-konsernille

Reka Industrial Oyj ilmoitti 10.11.2022 myyneensä tytäryhtiönsä Reka Kaapeli Oy:n osakkeet ranskalaiselle kaapeliteknologioita ja -palveluita toimittavalle Nexans-konsernille. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.

Lue yritysostosta tarkemmin Reka Industrialin pörssitiedotteesta.

Näin se tehtiin

Muun muassa seuraavat ratkaisut ovat osa Reka Kaapelille toteutettua kokonaisuutta:

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Reka Kaapeli Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Jedox
talouden suunnittelu ja ohjaus

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia