Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Katepal Oy:n siirtyminen Mepcon ohjelmistopalveluun sujui vaivattomasti

ReferenssiKatepalissa siirryttiin Mepcon osalta On Premise-ympäristöstä ohjelmistopalveluun alkuvuodesta 2021. Siirto tuli ajankohtaiseksi, kun Katepalissa alettiin tarkastella omia palvelimia ja pohdittiin, miten jatketaan eteenpäin.

“Siinä vaiheessa totesin, että on järkevää Mepcon osalta siirtyä SaaS-palveluun", Katepal Oy:n talouspäällikkö Mari Peräkivi kertoo. 

Päivityksiin Peräkivi toivoi jouhevuutta ja ohjelmistopalveluun siirtyminen onkin täyttänyt toiveen.  

“Versiopäivitykset ovat itselle helppo ratkaisu, kun ne tulevat nykyään ohjelmistotoimittajan kautta, eikä niitä tarvitse tehdä itse. Lisäksi varmistukset tuovat meille turvallisuutta”, Peräkivi sanoo. 

Ohjelmistopalveluun siirtyminen mahdollistaa laajemman tuotevalikoiman, ja Katepalissa otettiinkin verkkopalkat käyttöön siirron yhteydessä. Myös sähköinen arkistointi, Mepco Arkisto, on tarkoitus ottaa käyttöön. 

SaaS-siirto sujui helpommin kuin osattiin odottaa 

“SaaS-siirto oli suht vaivaton. Liittymät kirjanpito- ja maksatusaineistoihin liittyen vaativat hieman päivitystä, mutta hyvin pienellä omalla panostuksella selvittiin. Siirto sujui pienemmällä vaivalla, kuin ennakkoon ajattelin”, Peräkivi kertoo.  

“Viestintä oli riittävää ja asianmukaista. Pysyimme hyvin ajan tasalla, missä projektissa mennään. Saimme myös annettua itse palautetta muun muassa verkkopalkkaohjeistuksiin, ja koimme, että palautteet otettiin vastaan hyvin”, hän jatkaa.  

Peräkiven mukaan yhteistyö projektijohdon kanssa sujui hyvin. Suunnitteluvaiheessa osattiin ottaa hyvin kaikki tarvittavat seikat huomioon, eikä projektissa tullut yllätyksiä. 

“Suosittelen ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin. Se on toiminut moitteetta, ei ole ollut mitään ongelmia. Siirto sujui tosi hyvin. Olen tyytyväinen aikatauluun, suunnitelmiin ja toteutukseen!”, Peräkivi summaa.  

 

Suosittelija:

“Suosittelen ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin. Se on toiminut moitteetta, ei ole ollut mitään ongelmia. Siirto sujui tosi hyvin. Olen tyytyväinen aikatauluun, suunnitelmiin ja toteutukseen!"

Mari Peräkivi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mepco Total - Accountor HR Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Katepal Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Honkaniemi, ari.honkaniemi@accountorhr.fi, +358 40 083 1788

Lisätietoja

Yritysprofiili Mepco Total - Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

palkka- ja henkilöstöhallinta
palkka- ja henkilöstöhallinto
mepco
Mepco HRM
Mepco SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Mepco Total - Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mepco Total - Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mepco Total - Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Mepco Total - Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia