Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvun tiellä

BloggausHybridityö kuten myös digitalisaation mahdollistamat uudet liiketoimintamallit kaikilla toimialoilla jäävät tämän vuosikymmenen alun historiankirjoihin. Kaikista yrityksistä, toimialasta riippumatta, on tullut ainakin joltain osin myös digitaloja. Tänä päivänä ICT-alan huippuosaajat eivät ole pelkästään IT-talojen palveluksessa. Kollegan asiantuntemusta tai esimerkiksi tietyn teknologian hallitsevan tiimin vertaistukea ei välttämättä löydykään omasta työyhteisöstä eikä live-tapahtumissakaan asioita pääse pallottelemaan kollegiaalisesti. Kuitenkin reflektointi ja oman osaamisalueen aiheista keskustelu on kaiken kehittymisen perusta.

Meillä TIVIAssa on käännytty kasvun tielle. Viime vuoden jälkimmäisellä puolikkaalla henkilöjäsenmäärämme kasvoi tasaisesti ja TIVIA Kumppani -jäseneksi liittyi sekä yrityksiä että oppilaitoksia ja uskomme trendien jatkuvan. Haluamme osaltamme tarjota IT-alan ammattilaiselle koko Suomen kattavan alue- ja teemayhdistysten yhteisön, erinomaisen verkoston kaikille IT-alan ja digitalisaation tekijöille. Järjestämme myös vuonna 2022 TIVIA-yhteisössä yli 100 tapahtumaa ja kymmeniä koulutuksia lyhyistä koulutuksista Pro to Pro -tason koulutuksiin kuten maaliskuussa alkavan Johtajakoulutuksen.

Jatkuva osaamisen kehittäminen sekä omien verkostojen kasvattaminen eri ympäristöjä ja alustoja hyödyntäen ovat tulevaisuuden menestyksen avaimet niin osaajille kuin yrityksille. Me TIVIAssa tarjoamme niin alueellisia kuin kansallisia tapahtumia ja koulutuksia sekä IT-alan ammattilaisille ja digitalisaation hyödyntäjille.

Tervetuloa kanssamme kasvun tielle.

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia