Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvun mahdollistava IT-infrastruktuuri on sijoitus tulevaisuuteen

ReferenssiSuomalainen joustopakkausten valmistaja Westpak uudisti yrityksen koko IT-infrastruktuurin. Uudistuksen tavoitteena oli saavuttaa entistä parempi toimintavarmuus tietojärjestelmissään. Uudistuksen toteuttajaksi valikoitui osaamisensa perusteella Enter.

Westpak on elintarvikepakkauksiin erikoistunut yritys, joka valmistaa joustopakkauksia kotimaan markkinoille ja vientiin. Viime vuosien aikana Westpakin liiketoiminta on kasvanut vauhdilla, ja yritys on tehnyt tuotantoon isoja investointeja.

– Tuotteistamme noin 40 % menee vientiin. Tärkeitä vientikohteita ovat Pohjoismaat ja Baltian maat. Etenkin Keski-Euroopassa tuotteidemme korkeat laatuominaisuudet herättävät kiinnostusta. Asiakkaamme ovat entistä aktiivisempia ja valveutuneempia. Pakkauksilta odotetaan pitkälle vietyä ympäristöystävällisyyttä ja kierrätettävyyttä. Samalla pitää muistaa, että pakkauksen tärkein tehtävä on suojata tuotetta sekä tehdä siitä houkuttavan näköinen ja helposti käytettävä, kertoo toimitusjohtaja Jonas Skuthälla.

Haussa ammattimainen IT-alan toimija

Vajaa kaksi vuotta sitten Enter toteutti Westpakin IT-infrastruktuuriuudistuksen, jolla haettiin lisää toimintavarmuutta järjestelmään. Kahdennetut varmuuskopiontijärjestelmät, vikasietoiset tallennusjärjestelmät ja klusteroidut virtualisointialustat asennettiin toimintakriittisen tuotannon suojaksi.

– Haimme referenssien kautta meille sopivaa yhteistyökumppania toteuttamaan IT-infrastruktuuriuudistusta yrityksessämme. Enter valikoitui kumppaniksemme asiantuntevuudellaan. IT-järjestelmän luotettavuus on tuotannon kannalta elintärkeä ominaisuus. Häiriöt tuotantoprosessissa aiheuttavat huomattavia kustannuksia, kertoo Skuthälla.

Infrastruktuuri sopivalla mitoituksella

IT-infrastruktuurin uudistus aloitettiin käymällä läpi tietojärjestelmien sen hetkinen tilanne ja yrityksen tulevaisuuden tarpeet. Skuthälla kiittelee Enterin asiantuntemusta projektissa.

– Enter johdatti meidät läpi uudistusprosessin luotettavasti ja ammattimaisesti. Käyttöönotto sujui askel kerrallaan hienosti, eikä katkoksia tapahtunut. Tuotantomme on toiminnassa vuorokauden ympäri viitenä päivänä viikossa, joten Enterin pitkä kokemus tuotantolaitosten tietojärjestelmistä ja monipuolinen osaaminen infrastruktuurin uudistamisesta oli prosessissa tarpeen, hän arvioi.

Westpakin uusi tietojärjestelmä palvelee yrityksen tarpeita seuraavat viisi vuotta ilman toistuvia vuosikustannuksia ja päivityksiä.

– Järjestelmä on mitoitettu nykyiseen toimintaamme sopivaksi, mutta mahdollistaa myös yrityksemme kasvun. Meille on muodostunut Enteristä kokemus reilusta kumppanista, joka on etsinyt juuri meille parhaan kokonaisuuden. Enterin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, Skuthälla toteaa.

Suosittelija:

Jonas Skuthälla

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Westpak Oy Ab
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
timo-pekka.vuojarvi@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

it-infrastruktuuri
Säkylä

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia