Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvu Suomen suurimmaksi IT-asiantuntijoiden verkostoksi

BloggausCodemen sai alkunsa, kun kaksi yrittäjää kohtasivat alan verkostoitumistilaisuudessa ja jakoivat yhteisen ajatuksen, että Suomesta puuttuu toimiva IT-asiantuntijoiden kumppaniverkosto. Erilaisia agentuureja ja verkostomaisia toimijoita oli markkinoilla, mutta perustajat tunnistivat, että laadukkaalle verkostotoimijalle on vielä paikkansa. Verkoston perusarvoihin kuuluivat mm. Tasa-arvo, avoimuus ja aito kumppanuus. Näitä arvoja vaalitaan verkostossa tänäkin päivänä ja tämä on varmasti yksi syy, miksi kasvu ei ole pysähtynyt. 

Tasa-arvolla tarkoitetaan, että kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus tarjota osaamistaan toimeksiantoihin ja lähtökohtaisesti kaikki toimeksiannot tulevat tietoon kaikille samaan aikaan. Verkosto ei siis ole rakentunut minkään sisäpiirin ympärille. Avoimuus liittyy siihen, että parhaan kykymme mukaan kerromme esimerkiksi asiakkaista ja toimitusketjuista sekä pystymme keskustelemaan hinnoittelustamme avoimesti. Aito kumppanuus linkittyy moneenkin teemaan, mutta Codemenilla haluamme aina jutella henkilökohtaisesti uusien kumppaneidemme kanssa, jotta ymmärrämme mahdollisimman hyvin yhteistyön mahdollisuudet myös kahteen suuntaan. Tahtotilamme on, että Codemen nähdään muutoinkin kuin yhtenä väylänä löytää uusia toimeksiantoja. Voimme auttaa kumppaneitamme myös heidän omissa myyntiponnisteluissaan ja täydentää heidän tiimejä puuttuvilta osin. Matkan varrella on järjestetty myös koulutuksia kumppaneilta kumppaneille –periaatteella ja korona-aikanakin olemme järjestäneet virtuaalisesti tapaamisia. 

Verkoston ydin rakentui 2014 tienoilla toiminnan todella käynnistyessä etenkin kokeneiden Java-kehittäjien ympärille, mutta sittemmin asiakkaiden palvelemiseksi on verkoston osaamisalueita laajennettu ja tätä nykyä tavoitamme Suomessa n. 550 yritystä ja n. 4000 asiantuntijaa. Laajan verkoston hyötyjä on luontainen projektikierto, jonka avulla pystymme tunnistamaan vapaita ja vapautuvia asiantuntijoita myös silloin, kun muut puhuvat osaajapulasta. Isosta verkostosta löytyy monesti myös spesifimpi kiven alla oleva erikoisosaaminen, jota muuten olisi hankala löytää. 

Verkoston ovet ovat yhä avoinna uusille hyville kumppaneille, joten ota yhteyttä ja jutellaan yhteistyöstä lisää! 

Pinterest
Codemen Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia