Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kastellin uusi verkkopalvelu tukee asiakasta ostamisen jokaisessa vaiheessa

ReferenssiMediataivaan toteuttama Kastellin uusi verkkopalvelu on selkeä, helppokäyttöinen ja visuaalisesti miellyttävä sekä tekniikaltaan nykyaikainen. Uusi verkkopalvelu palvelee Kastellin asiakkaita uudella tasolla.

”Vanhoille sivuille oli kertynyt liikaa tavaraa eli sisältö kaipasi selkeyttämistä. Lisäksi tekniikka oli vanhentunut eivätkä sivut olleet responsiiviset. Oli tarpeen tehdä kunnon mullistus”, Kastellin projektipäällikkö Tea Yli-Suvanto kertoo verkkopalvelu-uudistuksen taustoista.

Mediataivas valikoitui yhteistyökumppaniksi aiempien, vakuuttavien asiakasprojektien vuoksi. Yhteistyö alkoi keväällä 2016.

”Halusimme kokeneen yhteistyötahon, jonka kanssa tämä suhteellisen iso projekti vietäisiin läpi. Tarvitsimme kumppanin, jolla on tämän päivän osaaminen. Kartoitimme muutamia toimittajia, kyselimme, haastattelimme ja vertailimme referenssejä. Mediataivas vakuutti”, Yli-Suvanto sanoo.

Verkkosivuista myyntikanavaksi

Kastelli on alansa markkinajohtaja ja uuden verkkopalvelun myötä myös edelläkävijä digitaalisuudessa. Uudessa verkkopalvelussa on otettu huomioon eri vaiheissa olevat ostajat: haaveilijat, ostopäätöksen tehneet sekä rakentajat.

”Verkkopalvelua lähdettiin tekemään sillä ajatuksella, että se palvelisi rakentajia mahdollisimman hyvin ja toisi myös lisää liidejä. Mietittiin alusta asti, mikä on asiakkaan tyypillinen ostopolku, miten he käyttäytyvät verkossa, mitä he haluavat sieltä lukea ja millainen sisältö edistää ostopäätöksen tekoa”, Mediataivaan Digital Strategist Janne Pirkola kertoo.

Tarjonnan selkeyttäminen edistää ostopäätöksen tekemistä

Uudistuksen jälkeen asiakas saa selkeämmän käsityksen siitä, mitä eroja erilaisilla talotoimitusvaihtoehdoilla on.

”Kastellilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, että oli tärkeää tuoda selkeästi esille, mitä on tarjolla ja millaisilla toimitusvaihtoehdoilla. Nyt palvelussa pystyy myös hahmottelemaan sisustuselementtejä ja värejä omaan haavekotiin. Tämä vie osaltaan ostopäätöstä lähemmäs, kun pystyy selkeästi visualisoimaan, miltä oma koti voisi näyttää”, Pirkola sanoo.

Uusi verkkopalvelu helpottaa asiakkaiden lisäksi myös Kastellin myyien työtä, kun haku- ja filtteröintimahdollisuuksia on parannettu. Käsitys tarjonnasta syntyy nopeammin.

”Käyttö on tehty niin helpoksi kuin mahdollista ja tämä auttaa myös asiakkaita tekemään valintoja ennen kuin myyjään otetaan edes yhteyttä”, Pirkola kertoo.

Tuoreella asenteella Jatkuvaan kehittämiseen

Uusi verkkopalvelu julkaistiin tammikuussa 2017. Yhteistyö Mediataivaan ja Kastellin välillä sujui hyvin.

”Budjetointi ja sopimustekniikka toimivat ja aikataulussa pysyttiin muuten hyvin, mutta tekniikkapuoli otti enemmän aikaa kuin osattiin kuvitella. Siinä tehtiin molemmissa päissä pitkää päivää hetken aikaa. Luotimme kuitenkin koko ajan, että saadaan hyvä lopputulos”, Yli-Suvanto sanoo.

”Yhteistyö Kastellin kanssa oli mutkatonta ja Kastellin IT-asiantuntijan mukanaolo helpotti muun muassa järjestelmien integrointia”, Mediataivaan Web Developer Otto Virtanen sanoo.

Mediataivaan ja Kastellin yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa, kun Kastelli siirtyi Jatkuvan kehittämisen piiriin.

”Jatkuva kehittäminen on tärkeää, sillä staattiset sivut eivät ole enää tätä päivää. Jatkuva kehittäminen tuo tekemiseen analyyttisempaa otetta”, Yli-Suvanto sanoo.

Myös Mediataivaalla ollaan tyytyväisiä projektiin ja erityisesti Kastellin asenteeseen.

”Jatkuva kehittäminen tuo hyötyä asiakkaalle, parhaat tulokset saadaan seurattavalla digimarkkinoinnilla ja toimivilla sisällöillä. On ollut todella hienoa nähdä, miten paneutunutta Kastellin yhteistyöporukka on ollut. He ovat viemässä uudelle tasolle Kastellin palvelua ja myyntiä. Hienoa, että heillä on valmiudet ja tuore asenne”, Mediataivaan sisältöstrategi Minna Haapsaari kiittelee.

Suosittelija:

”Halusimme kokeneen yhteistyötahon, jonka kanssa tämä suhteellisen iso projekti vietäisiin läpi. Tarvitsimme kumppanin, jolla on tämän päivän osaaminen. Kartoitimme muutamia toimittajia, kyselimme, haastattelimme ja vertailimme referenssejä. Mediataivas vakuutti”, Tea Yli-Suvanto, Kastelli-talot Oy

Tea Yli-Suvanto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bonsky Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kastelli-talot Oy
Ajankohta: 2016 - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tea Yli-Suvanto

Lisätietoja

Yritysprofiili Bonsky Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Concrete5
Google
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaskokemus
Asiakaskokemuskyselyt
sisältöstrategia
käyttäjäkokemus
asiakaspolku
Sisällöntuotanto
Analytiikka
Konversio-optimointi
liidi

Siirry yrityksen profiiliin Bonsky Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bonsky Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bonsky Digital - Muita referenssejä

Bonsky Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia