Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kastelli ja Advania: Rakennusalan liiketoimintakriittisen ympäristön jatkuvuus perustuu vahvaan kumppanuuteen ja järeään tietokantaosaamiseen

ReferenssiHarjavalta Oy -konserniin kuuluvat Kastelli ja Puustelli olivat tilanteessa, jossa yhteiselle liiketoimintakriittiselle tietokannalle tarvittiin valvoja ja ylläpitäjä. Kumppania valittaessa korostuivat liiketoiminnan ja teknisen ympäristön tuntemus, proaktiivisuus ja nopea reagointivalmius.

Harjavalta Oy on johtava rakennusalan konserni, jonka palveluksessa työskentelee noin 1 100 henkilöä. Verkostoineen Harjavalta työllistää noin 2 000 henkilöä. Harjavalta-konserniin kuuluvat Kastelli-talot Oy, keittiövalmistaja Puustelli Group Oy ja rakennusliike Lapti Group Oy.

Kastelli ja Puustelli tekevät tiivistä yhteistyötä IT:n osalta. Yhteistä heillä on muun muassa yhteinen infra. Kastellin IT-tiimi on jaettu kahteen osaan; puolet tiimistä tekee perus-IT:tä ja toinen puoli järjestelmäkehitystä. Yhteistyö Advanian kanssa on alkanut 2018 (silloin Advance IT Solutions). Kumppanuuden keskiössä on Kastellin täysin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä, joka on rakennettu Oracle-teknologian päälle. Ensimmäinen versio järjestelmästä on ollut käytössä jo vuonna 1998, jonka jälkeen sitä on jatkuvasti kehitetty aina liiketoiminnan tarpeiden mukaan. 

Lue koko tarina

Suosittelija:

”Arvostan kumppania, joka tuntee meidät ja tietenkin sen teknisen ympäristön. Nopean reagoinnin lisäksi positiivista on ollut ennakoiva toimintamalli, ja saammekin kehitysehdotuksia säännöllisesti. Pitkäjänteistä kehitystyötä tukee myös se, että advanilaiset tuntevat meidän ihmisemme ja toimintaympäristön hyvin”

Antti Laitinen, tietohallintopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kastelli

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Teknologia

Azure
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietokantapalvelu
tietokanta
tietokantakonsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia