Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kassankierto nopeutui sähköalan yrityksessä

ReferenssiModerni järjestelmä tehosti töiden hallintaa ja kassankiertoa

Sähköpalvelu Leino Oy on voikkaalainen, pääasiassa Kouvolan alueella toimiva sähköalan monitoimiyritys. Yritys aloitti toimintansa Kouvolan Valosirun valaisinasennuksista toiminimenä vuonna 1995 ja muuttui osakeyhtiöksi 2008.

Ennen Hillavaa yrityksen toiminta oli ensisijaisesti manuaalista paperilaskun käyttöä ja Excel-taulukoiden pyörittelyä. Töidenohjausjärjestelmä Hillava on tehostanut töiden hallinttaa - nyt yritys näkee selkeän ja yhtenäisen näkymän työvaiheisiin ja työntekijöiden resursointiin. Lue koko referenssi

Hillava integroitui yritykselle tärkeisiin järjestelmiin ja automatisoi työvaiheita, kuten laskutusperusteiden luonnin ja ostolaskujen kohdistamisen oikeille töille. Yrityksen taloushallinnon tieto saadaan nyt Hillavan avulla kätevästi ja reaaliaikaisesti yhteen paikkaan. Hillava on nopeuttanut yrityksen kassankiertoa. Myös Sähköpalvelu Leinon työntekijät ovat kiitelleet erityisesti mobiilisovelluksen helppoa ja nopeaa käytettävyyttä.

Lue koko referenssi sivuiltamme.

Suosittelija:

Useampaa alan ohjelmistoa käyttäneenä voin sanoa, että nyt on toiminnan kokonaistilanteeseen ensimmäistä kertaa hyvä ja selkeä näkyvyys. Sekä työt että niihin liittyvät ostot on helppo seurata ja laskuttaa. Myös raporteilta saa nopeasti tietoa esim. siitä, miten työt kannattavat. Hillavaa on helppo käyttää ja sen nopeus on jopa yllättänyt: erityisesti mobiilin viiveettömyys on saanut asentajilta kiitosta.

Jussi Leino, Sähköpalvelu Leino Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Hillava Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sähköpalvelu Leino Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Laura Raehalme

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Mobiili ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia