Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

"Kartalla Lemonsoftin ansiosta"

Referenssi

Monditaly Finland Oy on italialaisten laatutuotteiden, pääasiassa elintarvikkeiden ja juomien, maahantuoja ja toimittaja. Italiassa valmistetut tuotteet saapuvat ensin yrityksen toimipisteeseen Helsinkiin, josta niitä toimitetaan ravintoloihin, kahviloihin, kauppoihin ja liikelahjoiksi ympäri Suomea.

Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo.

– Olemme ottaneet käyttöön myös kalenterin, josta näkee kätevästi, mitä eri työntekijöillä on ohjelmassa.

Yhteinen järjestelmä kirjanpitäjän kanssa

Rinettin mukaan Lemonsoft on helppokäyttöinen ohjelma, jonka käyttölogiikka, pikapainikkeet ja visualisuus toimivat. Yrityksessä on järjestetty uusille työntekijöille omia koulutuksia, ja he ovat ottaneet ohjelman perusteet nopeasti haltuunsa.

– Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto sijaitsee pilvessä, jolloin siihen voi päästä käsiksi mistä vain. Omalla kirjanpitäjällämme on käytössä Lemonsoft, ja he pääsevät helposti meidän järjestelmäämme. Näin olemme säästäneet kustannuksissa, Rinetti kertoo.

Toiminnanohjausjärjestelmästä saa käyttöön useita raportteja, taulukoita sekä graafeja, ja tietoja on myös helppo siirtää ohjelmasta toiseen.

– Arvostan sitä, että tietojen vertailu on helppoa eikä kiireen keskellä tarvitse kaivaa jokaista numeroa erikseen. Graafit tarjoilevat tiedon selkeässä muodossa, ja niiden avulla saa helposti kokonaiskuvan asiakkuuksien edistymisestä sekä yrityksen tilanteesta. Lemonsoft-ohjelma voi kasvaa yrityksen mukana, ja siihen saa tarvittaessa lisää käyttöominaisuuksia, listaa Rinetti.
Nopeaa asiakaspalvelua, yhteistä ohjelmakehitystä

Rinetti on antanut myös ideoitaan ohjelmankehittämiseen, näitä kehittämiskohteita on käyty läpi Lemonsoftin kanssa.

– Asiakaspalvelu toimii todella hyvin. Pienet kehitysideat menevät nopeasti läpi, kysymyksiin vastataan välittömästi, vikailmoitukset hoituvat parin päivän sisällä ja isommatkin kehitysideat käsitellään riittävän nopeasti. Kun soitan, joku vastaa aina. Ja voin luottaa siihen, että asioitani hoidetaan eteenpäin, Rinetti kiittelee.Lemonsoftin paras ominaisuus on sen tarjoama reaaliaikainen tieto. Nopealla vilkaisulla voi vaikkapa myyntitilanteessa tarkistaa, mikä on varastontilanne, onko tarjouksen hinta oikealla tasolla, mitä muita viimeisimpiä myyntitilauksia on tehty jne. Päätökset ja suunnittelu voidaan perustaa ajantasaiseen tietoon, toteaa Monditaly Finland Oy:n toimitusjohtaja Gianpalo Rinetti


Suosittelija:

Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo ”Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto sijaitsee pilvessä, jolloin siihen voi päästä käsiksi mistä vain. Omalla kirjanpitäjällämme on käytössä Lemonsoft, ja he pääsevät helposti meidän järjestelmäämme. Näin olemme säästäneet kustannuksissa”, Rinetti toteaa

Toimitusjohtaja Gianpalo Rinetti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oy

Tiedot

Tilaaja: Monditaly Finland Oy
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
myyntipäällikkö Riku Väisänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
HR
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia