Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kärkkäinen Web Oy on ottanut käyttöön Optiscanin toimittaman Abakus-ratkaisun

ReferenssiKärkkäinen Web Oy on ottanut käyttöön Optiscanin toimittaman Abakus-ratkaisun, jonka avulla tehostetaan verkkokaupan tilausten keräystä ja lähetystä kaikista Kärkkäisen myymälöistä.

Abakus-hankkeen taustalla on Kärkkäisen verkkokaupan tilausmäärien kasvu ja tarve toiminnan kehittämiseen olemassa olevissa tiloissa. Yrityksen verkkokauppa kasvaa vuositasolla noin 100 %, ja sesonkiaikana tilausrivejä kertyy yli 5000 päivässä. Kiristyvässä kilpailutilanteessa järjestelmien tulee olla ajan tasalla.

Miksi Abakus?

Abakus-järjestelmän käyttöönotolla haettiin logistiikan toimivuuden varmistamista, kun yhdistetään nopeasti kasvava verkkokauppa myymäläkeruusen monimyymäläympäristössä. Optiscan pystyi tarjoamaan Kärkkäiselle räätälöitävän ratkaisun, jonka avulla yritys voi saavuttaa tulevaisuuden kasvutavoitteet.

Abakuksen käyttöönotto on tehostanut Kärkkäisellä tuotteiden keräystä, lajittelua ja pakkausta, ja nopeasti opittava sovellus mahdollistaa joustavan resurssien lisäyksen sesonkien mukaan. Yhdellä helppokäyttöisellä järjestelmällä mahdollistetaan yrityksessä yhtenäiset toimintatavat eri toimipisteissä. Prosessin eri vaiheissa käytettävä viivakoodiskannaus takaa virheettömän toiminnan, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä.

J. Kärkkäinen Oy on vuonna 1988 perustettu tavarataloketju, jolla on myymälät Ylivieskassa, Oulussa, Iissä ja Lahdessa sekä vuonna 2007 avattu verkkokauppa Karkkainen.com. Konsernin liikevaihto oli 162 miljoonaa euroa vuonna 2015, ja henkilöstön lukumäärä on noin 500. Yrityksen suurimmissa tavarataloissa Ylivieskassa ja Lahdessa eri tuotenimikkeitä on noin 150 000 ja verkkokaupassa noin 100 000.

Lue lisää Optiscanin referensseistä täällä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Optiscan Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kärkkäinen Web Oy
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Optiscan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Android

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Abakus
Optiscan
Kärkkäinen Web Oy

Siirry yrityksen profiiliin Optiscan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Optiscan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Optiscan - Muita referenssejä

Optiscan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia