Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kardio-sydäntietojärjestelmä sykkii Cinian avulla

ReferenssiKardio-sydäntietojärjestelmä on yksi esimerkki Cinian terveydenhuollon alueelle tuottamista ratkaisuista sekä osoitus laajasta integraatio-osaamisesta. Kardio on kardiologian sekä sydän- ja rintaelinkirurgian laadun seurannan ja raportoinnin tietojärjestelmä. Sydäntietojärjestelmään kerätään potilastietoa täydentävää tietoa, jota käytetään hoitopäätösten tueksi ja tieteelliseen tutkimukseen. Sillä hoidetaan myös lakisääteinen velvollisuus röntgenlaitteiden säteilymäärien seurannasta ja tulostetaan potilaille tahdistinkortit.

Kun Kardio-ratkaisu otettiin käyttöön, sillä korvattiin kolme elinkaarensa päässä olevaa vanhaa järjestelmää. Osana projektia vanhojen järjestelmien tietosisältö tuotiin uuteen järjestelmään. Toteutuksessa huomioitiin tietoturvaan ja potilastietojen käsittelyyn liittyvät korkeat vaatimukset.

Kardio-sydäntietojärjestelmä integroituu tarvittavan datan keräämiseksi useisiin muihin tietojärjestelmiin. Selainpohjainen käyttöliittymä on intuitiivinen ja responsiivinen: järjestelmää voidaan käyttää kaikenkokoisilla päätelaitteilla. Kardion avulla eri käyttäjäryhmille tarjotaan monipuolisesti graafisia raportteja, joita on helppo hyödyntää raportoinnissa sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille.

Cinia toteutti järjestelmän ketterillä menetelmillä tiiviissä yhteistyössä TAYS Sydänkeskuksen kanssa. Suunnittelun lähtökohtana oli tiedon syöttäminen vain yhteen järjestelmään, jolloin voidaan työskennellä nopeammin ja käytännöllisemmin. Tarvittavat tiedot löytyvät keskitetysti yhden järjestelmän alta. Tämä tuo selkeyttä ja tehokkuutta lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan työskentelyyn.

Kardio-sydäntietojärjestelmä otettiin käyttöön ensimmäisenä Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä marraskuussa 2012. Sittemmin sitä on jatkokehitetty käyttäjävetoisesti ja otettu käyttöön myös Satakunnan ja Keski-Suomen sairaanhoitopiireissä sekä OYS-ERVA -alueen sairaaloissa.

Suosittelija:

Markku Eskola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TAYS Sydänkeskus
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jukka Hornborg

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Potilastietojärjestelmä
Potilastietojärjestelmät
sairaalajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia