Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansallisgallerian uusi verkkosivusto

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Kansallisgalleria


MARKKINAKARTOITUS

Kansallisgalleria on julkisoikeudellinen säätiö, joka hallinnoi valtion omistamaa taidekokoelmaa.

Hankinnan tavoite selkeyttää Kansallisgallerian verkkoläsnäoloa ja yhdistää erillisiä sivustoja yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi. Uudistetun verkkosivuston keskeisin elementti on kokoelma ja sen esittely. Tavoitteena on parantaa kokoelman digitaalista saavutettavuutta, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kokoelma esitellään verkossa yleisölle helpossa ja kiinnostavassa muodossa.

Toteutuksessa käytetään ketteriä työmenetelmiä.

Tavoitteena on, että sopimus uuden verkkosivuston toimituksesta tehdään tammikuussa 2018 ja toteutus tehdään talven ja kevään 2019 aikana. Toimituksen aikana voidaan tehdä osatoimituksia koskevia käyttöönottoja ja verkkosivujen julkaisuja. Toteutukseen on varattu kokonaisuudessaan 3–4 kuukautta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia