Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansallinen palveluarkkitehtuuri luo Suomeen yhteentoimivan digitaalisten palvelujen infrastruktuurin

ReferenssiKansallinen palveluarkkitehtuuri (KaPA) muodostaa digitaalisen Suomen ytimen. Yhteinen intrastruktuuri tulevaisuuden palveluiden käyttöön rakennetaan vuosien 2015–2018 aikana. Ohjelman neljässä hankkeessa toteutetaan tiedonsiirtokanavana toimiva palveluväylä, uusi tunnistamisen ratkaisu, roolien ja valtuutusten hallinnan palvelu, palvelutietovaranto sekä useita palvelunäkymiä kansalaisille, virkamiehille ja yrittäjille. KaPA:n ydinosia rakentaa Väestörekisterikeskus Valtiovarainministeriön ohjauksessa.


Palveluarkkitehtuurin avulla voidaan tuottaa organisaatiorajoja ylittäviä sähköisiä palveluita, joista voidaan KaPA-tukipalveluita hyödyntäen tehdä aiempaa helppokäyttöisempiä, helpommin löydettäviä ja tehokkaampia. Palveluilla parannetaan tietojen yhteiskäyttöä ja järjestelmien yhteentoimivuutta. Kansalaisen näkökulmasta sähköinen asiointi hoituu helposti ja tehokkaasti yhdellä kirjautumisella yhdestä osoitteesta.

Olemme innoissamme rakentamassa tulevaisuutta Väestörekisterikeskuksen apuna. Gofore on ollut tuomassa X-Road-teknologiaa Virosta ja toteuttamassa palvelunäkymiä, Suomi.fi-tunnistamista sekä Asiointivaltuudet-palvelua. Kaikki kehittäminen on tehty lähellä asiakasta, ketterästi, uusimpia teknologioita hyödyntäen ja aikataulussa pysyen. KaPA-ohjelma ja sen eri hankkeet tulevat olemaan sekä teknisesti että konseptuaalisesti suuri suomalainen menestystarina.

Suosittelija:

KaPA:n palveluja rakennetaan käyttäjäkeskeisten periaatteiden mukaisesti. Goforen asiantuntijat ovat mukana kaikkien neljän hankkeen ketterissä kehitystiimeissä. Asiantuntijoiden osaaminen on korkeatasoista ja yhteistyö Goforen kanssa on toiminut hyvin.

Janne Viskari, Väestörekisterikeskus

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Väestörekisterikeskus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Kolehmainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia