Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainväliset verkkosivut logistiikka-alan konkarille

ReferenssiMarecap Trans Oy on logistiikkapalvelu, joka on vuosikymmenten ajan toiminut luotettavana kuljetusratkaisujen tarjoana erityisesti ulkomaille suuntaaville kuljetuksille. Yrityksen uudet verkkosivut olivat Louhoksen ensimmäisiä projekteja Whitestonen ja Viestintäliigan yhdistymisen jälkeen vuonna 2020.

Sivut toimivat taidonnäytteenä ensimmäisistä yhteisistä onnistumisista. Marecap Transille tehtiin verkkosivujen lisäksi sisällöntuotantoa ja uutta visuaalista ilmettä.

Kuten monissa muissakin projekteissa, myös tässä timantin hiominen aloitettiin jo suunnitteluvaiheessa. Projektin alussa tärkeänä kysymyksenä oli, miten sisältöä saisi paremmin esille yrityksen verkkosivuilla ja miten sivut tavoittaisivat kohderyhmänsä paremmin. Verkkosivuille lähdettiin luomaan rakennesuunnitelmaa. Sivuston teknisten ominaisuuksien lisäksi käytiin läpi brändiä ja värimaailmaa. Sivujen ulkoasua haluttiin kehittää, ja väriteemaksi valikoitui ammattimaisuutta huokuva mustavalkoinen sinisellä tehostevärillä.

Marecap Trans tarjoaa monipuolisesti logistiikkapalveluja aina kuljetussuunnittelusta terminaalipalveluihin, mutta kuljetukset haluttiin nostaa yrityksen pääpalveluksi. Sivuilla on myös mahdollista seurata rahtikaluston sijainteja ja liikkumista.

Yritys tarvitsi nopeaa reagointia kuljetuksien organisointiin. Uusille verkkosivuille tuotiin mahdollisuus ottaa yhteyttä Whatsapissa, mikä on Marecapille Transille tärkeä kommunikointikanava asiakkaiden kanssa. Projektin keskeisimpiä tavoitteita oli saada lisää yhteydenottopyyntöjä verkkosivujen kautta. Tämä onkin tehty helpoksi: nyt sivuilta löytyy niin viestikenttää, Pyydä tarjous -nappia, kuin yhteystietovälilehteäkin.

Verkkosivuihin ollaan molemmin puolin tyytyväisiä. Koronapandemian tuomista haasteista huolimatta projekti eteni suoraviivaisesti, jonka myötä sekä asiakas että Louhoksen väki kokivat onnistumisen tunteita. Sivuille on jatkossa suunnitteilla myös venäjänkielinen versio.

Suosittelija:

Ville Järvinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Marecap Trans Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia