Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälinen Glaston otti SAP-kumppaniksi CGI:n

ReferenssiLasiteknologiayhtiö Glaston yhtenäistää kansainvälistä liiketoimintaansa ja ottaa käyttöön SAP-toiminnanohjausjärjestelmän kumppaninaan CGI.

Tampereelta lähtöisin oleva Glaston on viime vuosina kasvanut yritysostojen myötä kansainväliseksi yhtiöksi. Yritys tarjoaa lasinjalostusteknologiaa ja lasinjalostuskoneisiin liittyviä huoltopalveluja maailmanlaajuisesti yhteensä yli 20 huolto- ja myyntipisteessä. Tuotantoa on neljässä maassa kolmella mantereella.

”Yhteistyökumppanin kansainvälinen osaaminen oli meille erittäin tärkeää. Esimerkiksi Saksan toimintojen siirtäminen SAP-järjestelmään oli vaativaa, mutta onnistui hyvin ja nopeasti vain neljässä kuukaudessa. Seuraavaksi vuorossa on Brasilia”, kertoo Glastonin talousjohtaja Tapio Engström yhteistyöstä CGI:n kanssa.

SAP on nyt Glastonilla käytössä Saksan lisäksi Suomessa ja Yhdysvalloissa. Tavoitteena on saada kaikki ydintoiminnot järjestelmän piiriin muutaman vuoden kuluessa.

”Yhden yhteisen toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta meillä on konsernitasolla parempi näköala kaikkeen toimintaan. Tuotantopuolella voimme etsiä uusia tapoja optimoida tuotteiden valmistusta ja parantaa tehtaiden käyttöastetta”, kertoo Tapio Engström.

CGI on Glastonin kumppani SAP-projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon. Kokonaisen järjestelmän rakentaminen yhdessä kansainvälisesti toimivan tuotantoyrityksen kanssa hyödyntää CGI:n laajaa osaamista.

”Kun tuotantoyritys kasvaa ja ryhdytään optimoimaan tuotantoa kansainvälisesti, tarvitaan toiminnanohjaukseen luotettava ja läpinäkyvä järjestelmä. Kustannussäästöt tulevat olemaan merkittäviä, kun yritys pääsee hiomaan prosessejaan ja tekemään esimerkiksi massaräätälöintiä tuotteilleen”, sanoo CGI:n liiketoimintakonsultoinnin johtaja Henry Nieminen.

Suosittelija:

"Yhden yhteisen toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta meillä on konsernitasolla parempi näköala kaikkeen toimintaan. Tuotantopuolella voimme etsiä uusia tapoja optimoida tuotteiden valmistusta ja parantaa tehtaiden käyttöastetta."

Tapio Engström, Glastonin talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Glaston Oyj
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tapio Volanen

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Glaston

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia