Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kankeasta Excel-raportoinnista sujuvaan talouden suunnitteluun

Referenssi

Asiakastarina: Digita

Digita Oy on langattomien viestintäverkkojen verkko-operaattori, joka hallinnoi Suomen maanpäällisiä radio-, tv- ja mobiili-tv-verkkoja lähetysasemineen ja mastoineen. Digitan asiakkaita ovat tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit.

Vuosien varrella Digita on kasvanut viestintäverkkoyhtiöstä teknologiataloksi, joka kehittää Suomea aidosti digitaaliseksi yhteiskunnaksi. Yhtiön tehtävä on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: huolehtia siitä, että kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa – kaikissa olosuhteissa.

Exceliin perustuva raportointi antoi vaillinaisen kuvan liiketoiminnasta

Digitan talouden prosessit oli aiemmin rakennettu Excel-pohjien varaan, mikä heikensi läpinäkyvyyttä ja tietojen tarkkuutta erityisesti kuukausittaisen tulosraportoinnin ja konsernitilinpäätöksen osalta. Vuonna 2021 organisaatiossa havahduttiin siihen, että liiketoimintayksiköiden johtajien käsitys oman yksikkönsä kannattavuudesta oli puutteellinen.

Kuukausittainen tuloslaskentaan (P&L) liittyvä raportointi oli organisaatiolle raskasta. Exceleihin perustuva taloudellinen konsolidointiprosessi vaikeutti reaaliaikaista raportointia, eikä talousosastolle jäänyt juurikaan aikaa keskittyä strategiaan tai syvälliseen analyysiin. Edellytykset ymmärtää ja kehittää liiketoimintaa jäivät näin ollen heikolle tolalle.

Jedox helpotti raportointiprosessia kaikin puolin

Digita otti käyttöönsä talouden suunnitteluohjelmisto Jedoxin, jonka automaatio-ominaisuudet tehostivat raportointia ja tiedon integrointia. Uuden ratkaisun myötä jokaisella liiketoimintayksiköllä on nyt pääsy tulosraportteihin, minkä lisäksi kuukausittainen raportointiprosessi lyheni kahdesta päivästä kahteen tuntiin.

Business Development Analyst Heikki Autio Digitalta sanoo, että yhteistyö Innofactorin kanssa sujui alusta loppuun ennalta sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa ja että hanke saatiin vietyä maaliin vaatimusmäärittelyjen mukaisesti. Autio korostaa erityisesti Innofactorin asiantuntijoiden roolia jatkokehityksen onnistumisessa.

Innofactorin monipuolinen kokemus Jedox-toteutuksista loi lisäarvoa Digitalle

Innofactor on toteuttanut talouden suunnittelun ratkaisuja useita eri aloja edustaville asiakkaille. Aution mukaan yhteistyökumppanin laaja osaaminen näkyy myös Digitalle toimitetussa ratkaisussa.

"Itse määrittelemiemme tarpeiden lisäksi olemme hyötyneet Innofactorin Jedox-kehittäjien laajasta kokemuksesta muiden asiakkaiden ja toimialojen parissa ja siten saaneet Jedox-toteutuksiimme ominaisuuksia, joita emme itse olisi edes ymmärtäneet kysyä."

TUTUSTU RATKAISUUN: ENTERPRISE PERFORMANCE MANAGEMENT

Näin se tehtiin

Digitalle toteutetussa ratkaisussa hyödynnettiin osaamistamme muun muassa seuraavilta osa-alueilta:

Suosittelija:

"Itse määrittelemiemme tarpeiden lisäksi olemme hyötyneet Innofactorin Jedox-kehittäjien laajasta kokemuksesta muiden asiakkaiden ja toimialojen parissa ja siten saaneet Jedox-toteutuksiimme ominaisuuksia, joita emme itse olisi edes ymmärtäneet kysyä."

Heikki Autio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Digita Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Jedox
EPM

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia