Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kampanjasuunnittelua ja monipuolinen digimarkkinoinnin kokonaisuus Laattapisteelle

ReferenssiLaattapiste täytti 40 vuotta marraskuussa 2019. Tämän johdosta päätettiin toteuttaa Laattapisteen kaikkein aikojen ensimmäinen hintavetoinen kampanja. Kampanjassa viestittiin hyvin taktisesti “Kaikki varastolaatat -40 %”. Laajaa radiokampanjaa päätettiin tukea monikanavaisella digikampanjalla. Saimme suunnitella monipuolisen digikokonaisuuden, jossa hyödynnettiin liikkuvaa kuvaa ja bannerimainontaa. Kampanjan tavoitteena oli kävijöiden ohjaaminen verkkosivuille ja kivijalkaan.

Sama viesti ja visuaalinen ilme verkossa ja myymälöissä

Laattapiste 40 vuotta näkyi Laattapisteen myymälöissä ympäri Suomen. Samaa visuaalista ilmettä haluttiin tuoda myös mainosaineistoihin. Laattapiste luonnosteli vedokset, ja me tuotimme niiden pohjalta animoidut bannerit. Tyylikäs animointi usein tehostaa mainoksen huomioarvoa.

Laattapiste oli päättänyt tehdä Suomen laajuisen kampanjan valituilla radiokanavilla. Raskas ja kallis videotuotanto usein rajoittaa käytettävissä olevien videomateriaalien määrää. Ehdotimme, että saisimme tuotettua taktista kampanjaa varten kevyen videomateriaalin hyödyntäen radiomainoksen ääniraitaa ja muuta visuaalista materiaalia, joita banneriaineistoja varten oli jo suunniteltu. Lopputuloksen eli valmiin 40v kampanjavideon voit katsoa tästä.

Monikanavainen digikampanja

Radiokampanjaa tuettiin suunnittelemallamme monikanavaisella digikampanjalla. Mukana oli lähes kaikki digikanavat: hakusanamainonta (SEM), Google Display Network, ohjelmallinen ostaminen, Spotify, YouTube ja Facebook.

Jatkuvaan hakusanamainontaa lisättiin tieto taktisesta kampanjasta. Erilaisia datakohdennuksia hyödynnettiin ohjelmallisen ostamisen puolella, kun ostettiin kotimaisiin medioihin banneri- ja videomainontaa. Mainokseen saattoi törmätä, missä tahansa kotimaisessa mediassa, mikäli kuului tarkasti määritettyyn kohderyhmään. Mainonta haluttiin datakohdentaa hintaherkille, remonttia suunnitteleville henkilöille. Videomateriaalia ajettiin ohjelmallisen ostamisen lisäksi sekä YouTubessa että Facebookissa. Myös jatkuvaan retargetointi-mainontaan vaihdettiin kampanjaviestillä olevat mainokset. Eli verkkosivuilla käyneet alkoivat törmäillä kaikissa kanavissa taktisiin mainosviesteihin.

Spotify-mainonnassa hyödynnettiin samaa äänispottia kuin radiomainonnassa. Spotifyssa mainostettaessa äänimainoksen kanssa yhtä aikaa laitteen, kuten kännykän, näytölle tulee display-mainos, jota klikkaamalla henkilö ohjataan mainostajan verkkosivustolle.

Kampanja oli menestys ja ylitti kaikkien odotukset. Verkkosivuliikenne kasvoi merkittävästi ja kauppa kävi myymälöissä. Seuraavaa taktista lähtöä odotellessa.. ????

Oivalluksia ja avain onneen

Laattapisteen digimainonnassa on huomattu tekemisen ja tulosten myötä, että vahva sosiaalisen median hyödyntäminen kampanjoissa on tehokasta. Sosiaalisen media avulla kävijöitä saadaan ohjattua kustannustehokkaasti verkkosivuille. Laattapisteen visuaalinen ilme on tyylikäs ja mainosmateriaalit ovat näyttäviä.

Kampanjoimalla isoilla mainospinnoilla Suomen suosituimmissa verkkomedioissa on saatu kasvatettua huomioarvoa ja myös lisättyä verkkosivujen kävijämäärää tehokkaasti. Kun oikean tyyppistä porukkaa saadaan ohjattua verkkosivuille eri kanavista, myös verkkosivujen kautta tulleiden ajanvarauksien määrä on kasvanut tuntuvasti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oddy Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Laattapiste
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Laura Nevasalo

Lisätietoja

Yritysprofiili Oddy Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

hakusanamainonta
google-mainonta
ohjelmallinen ostaminen
google display network
äänimainonta
youtube-mainonta
spotify-mainonta

Siirry yrityksen profiiliin Oddy Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oddy Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Oddy Digital - Muita referenssejä

Oddy Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia