logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kampanja: Unitech PA700 Standard ja Healthcare rugged Android PDA integroiduilla 1D/2D ja RFID lukijoilla: 4.7" aurinkoluettava, 1.5GHz dual core, IP65, -10°C .

BloggausUnitech PA700 on tehokas, kestävä ja kevyt isolla näytöllä varustettu all-in-one –tyyppinen tiedonkeruu- ja tilauspääte älypuhelin-ominaisuuksilla. Prosessorina PA700:ssa on tuplaytiminen 1.5GHz prosessori ja siinä on aurinkoluettava tarkka 4.7” kapasitiivinen kosketusnäyttö (450 nit, 312 ppi, 1280 x 720 pikseliä). Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 4.3. PA700 on rakenteeltaan erittäin kestävä, sillä laitteen suojaustaso on IP65, näytön materiaalina on Corning Gorilla Class 3 ja kotelon materiaalina on alumiini-magnesium seosta kestäen pudotuksen 1.2 m korkeudelta betonille. PA700:n käyttölämpötila on -10°C … +50°C.

PA700 Healthcare versio on tarkoitettu terveydenhoitoalan käyttöön, sillä siinä bakteereja hylkivä pintamateriaali. Laite on myös IP65 suojattu, joten sen pinta voidaan kokonaisuudessa puhdistaa myös antiseptisellä puhdistusaineella.

PA700:ssa on integroitu 1D CCD viivakoodilukija, jonka lisäksi on saatavilla optiona 1D/2D Area Imager lukija. Laitteen langattomat yhteydet ovat RFID-lukija/kirjoittaja (HF/NFC), Bluetooth 4.0, WLAN, 3.75G ja GPS. Akku on vaihdettava ja sen teho on 3220mAh.

PA700 mukana tulee Unitechin kehittämä 12Manage pilvi-pohjainen etähallintasovellus Unitechin tableteille ja PDA-laitteille ja niiden sovelluksille, mahdollistaen yksittäisen laitteen tai useamman laitteen yhtäaikaisen 24/7 seurannan ja hallinnoinnin riippumatta laitteiden sijainnista. 12Managen avulla voidaan myös seurata laitteiden kriittisiä parametreja kuten sijaintia, akun varausastetta, CPU kuormitusta, backup-akun tilaa ja muistin käyttöä. 12Managen avulla voidaan keskitetysti tehdä päivitykset, muutokset sovelluksiin, rajoittaa/estää tiettyjen sovellusten käyttöä, muuttaa konfiguraatiota...

PA700:sta löytyy myös tuki TeamViewer® -sovellukselle.

Linkki tuotetietoihin: Unitech PA700

Pinterest
Timeless Technology

Lisätietoja

Timeless Technology:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Android

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Timeless Technology kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Siirry Timeless Technology kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia