Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaksi projektia kymmenessä vuodessa

BloggausVuoden alussa Merja Ruuskalla tuli 10 vuotta täyteen Invencolla. Tänä aikana hän on työskennellyt kahdessa eri julkishallinnon asiakkuudessa, ja nauttinut siitä, kun on saanut keskittyä rauhassa omaan tekemiseen ja saanut nähdä pitkäjänteisen työn tuloksen aina kehityksestä ylläpitoon asti.

Invencolla työskentely on mahdollistanut sen, että on saanut keskittyä itse työn tekemiseen ilman turhia hallinnollisia prosesseja. Myös mukavat työkaverit ja yleinen ilmapiiri, jossa ihmisiin ja heidän ammattitaitoon luotetaan, on tuntunut hyvältä. “Miksi sitä vaihtaisi työpaikkaa, jos hyvän löytää”, sanoo Merja. Jatkuva työssä kehittyminen ja oppiminen lisäävät työn mielekkyyttä.

Merjan uraa on aina määrittänyt erilainen Data Warehouse ‑tekeminen ja hän onkin toiminut sekä arkkitehtinä että asiantuntijana eri rooleissa. Vahvuudekseen Merja mainitsee ETL-tekemisen, mutta myös tietovarastojen mallinnus on ollut isossa osassa uran aikana. Viimeiset kuusi vuotta onkin hurahtanut nopeasti julkishallinnon asiakkuudessa, jossa Merja toimi ETL-tiimin vetäjänä sekä palvelun kehittäjänä. Parasta on ollut vahva ja luottamuksellinen suhde asiakkaan kanssa, jossa on kuunneltu ehdotuksia puolin ja toisin sekä yhdessä mietitty parhaimpia ratkaisuja.

Tällä hetkellä Merja keskittyy uuden oppimiseen ennen seuraavan projektin alkamista. Azure Data Engineer ‑sertifiointi on työn alla, ja hän toivookin, että pääsisi seuraavaksi tekemään Data Vault ‑projektia ja hyödyntämään enemmän myös pilvipalveluita omassa työssään kuten Snowflakea ja Azurea. Ja tietenkin Merja odottaa myös Covid-tilanteen paranemista, jotta pääsisi edes muutamaksi päiväksi viikossa toimistolle tekemään yhdessä työkavereiden kanssa töitä ja vaihtamaan kuulumisia, vaikka etätyö on muuten antanutkin hyvät mahdollisuudet työajan joustavuuteen.

Meiltä löytyy tiedolla johtamisen rautaiset ammattilaiset erilaisiin tarpeisiin, mikäli kaipaat vahvaa tietovarasto- ja ETL-tekijää.

Lisäksi haemme myös aina uusia osaajia joukkoomme, joten jos sinua kiinnostaa työt mukavassa työyhteisössä jossa annetaan vapaus ja vastuu keskittyä työntekoon paikkariippumattomasti, ole meihin yhteydessä!

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietovarastointi
Data warehouse

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia