Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaisa Hyvärinen: Päivisin printtiä ja iltaisin webbiä

ReferenssiKäyttäjämme Kaisa Hyvärinen kertoi meille, miten hän päätyi yrittäjäksi ja saimme kuulla innostavan tarinan sivutoimisesta yrittäjyydestä.

Kaisa on päätoimisesti töissä digipainossa, mikä vie häneltä normaalin työpäivän, kahdeksan tuntia. Tämän lisäksi hän on aina ollut kiinnostunut sivutoimisesta työskentelystä. Siksi hän päätyikin luomaan yrityksen Mediahuone. Mediahuone on mainostoimisto, joka tekee kotisivuja pienyrityksille ja yhdistyksille.

Päätoimisen työpäivän jälkeen on aikaa Mediahuoneen töille, joihin Kaisa uppoutuu innostuneesti. Hän toimii yrityksen ainoana työntekijänä, yhteistyökumppaneina ovat kuitenkin valokuvaaja ja kaksi kääntäjää.

Parasta sivutoimisessa työssä on Kaisan mukaan stressittömyys tuloista, päätoiminen työ kun toimii elannon tuojana. Lisäksi Kaisa pitää työstään, jolloin sitä tekee mielellään. Haastavinta puolestaan on hänen mukaan työpäivien pituus ja niistä palautuminen. Työskenneltyään digipainolla päivän, Kaisa käy esimerkiksi lenkillä ja hoitaa arjen askareita. Sen jälkeen vuorossa on Mediahuoneen työt, sekä ajoittainen kirjanpito ja laskutus. Jotta kaikki aika ei mene työlle, Kaisa yrittää pitää ainakin yhden vapaapäivän viikossa.


Neuvona muille yrittäjille Kaisa antaa verkostoitumisen! Muilta yrittäjiltä saa hyviä vinkkejä, sillä tavoin Kaisa löysi myös Zervantin. Alun perin laskut hoituivat Excelillä, vinkin myötä Kaisa päätti kokeilla laskutusta Zervantilla.

Ihastuin välittömästi palvelun helppouteen, ominaisuuksiin, käyttöliittymään ja laskujen seurantaan. Asiakkaista kertyy selkeä asiakasrekisteri, joka on myös hyvä asia. Myös yrityksen kehitystä on kiva seurata – varsinkin silloin, kun töitä on paljon.

Suurimpana hyötynä Kaisa näkee Zervantissa laskutuksen joustavuuden: laskut voi lähettää asiakkaille suoraan palvelusta, ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi laskun ulkonäköä pystyy muokkaamaan itselle sopivaksi.

…on kiva lähettää asiakkaalle viimeisen päälle ammattimainen laskulomake. Sekin viestii yrityksestä jotain :)

Lue lisää Kaisan yrityksestä Mediahuoneen verkkosivustolla.

Suosittelija:

Ihastuin välittömästi palvelun helppouteen, ominaisuuksiin, käyttöliittymään ja laskujen seurantaan. Asiakkaista kertyy selkeä asiakasrekisteri, joka on myös hyvä asia. Myös yrityksen kehitystä on kiva seurata – varsinkin silloin, kun töitä on paljon.

Kaisa Hyvärinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zervant logo

Tiedot

Tilaaja: Kaisa Hyvärinen
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Zervant kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Zervant kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Muita referenssejä

Zervant - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia