Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaikki tiedot helposti yhdestä paikasta

Referenssi

Heinäkuussa 2014 Leppävirtalaisessa PT Energia Poraus Oy:ssä tehtiin päätös ottaa Easoftin toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön. Yritys on erikoistunut maalämpö- ja vesikaivoporauksiin. Päätös ottaa Easoftin toiminnat käyttöön on nopeuttanut monia yrityksen toimintoja

”Olimme jo vuoden harkinneet erilaisia järjestelmiä, kun yhteistyökumppanimme vihjaisi Easoftista. Soitimme heille, kyselimme lisää ja kävimme yhdessä läpi toiveitamme ja vaatimuksiamme järjestelmän suhteen. Sen pohjalta he lähtivät kehittämään meille vaativiin tarpeisiimme sopivaa ratkaisua”, muistelee PT Energia Porauksen Sanna Kauhanen yhteistyön alkuvaiheita.

 

”Meillä on paljon jälleenmyyjiä ja jokaisella heistä täytyy olla sama ohjelma käytössä. Hinnastojen, aikataulujen ja tehtyjen tarjousten pitää olla nähtävissä meiltä jälleenmyyjille sekä jälleenmyyjiltä meille, ja tiedonsiirron on toimittava reaaliajassa.”

 

”Aikaisemmin kaikki tieto kulki paperilla, jolloin tiedonkulun viive oli usein vähintään viikko. Laskutukseen päästiin vasta, kun porarilta tuli alkuperäinen paperi, mihin saattoi mennä kaksikin viikkoa työn toteuttamisesta”, Sanna selittää.

Tiedot samantien kaikkien ulottuville

Alkuun Easoft-järjestelmän käyttöönotto vaati koulutuksia, joihin kului aikaa. Järjestelmään tehtiin myös muutoksia vastaamaan asiakkaan tarpeita.

 

”Kun kaikki saatiin kuntoon, järjestelmä on toiminut todella hyvin. Pystymme kirjautumaan tilausjärjestelmään esimerkiksi puhelimella missä vain ja päivittämään tietoja reaaliajassa. Sen kautta nähdään helposti töiden siirtymiset ja muut ajankohtaiset tiedot”, Sanna kertoo.

 

”Porareiden pitää tietää esimerkiksi seuraavan päivän työkohteet, asiakastiedot ja ajo-ohjeet. Nyt Easoft etsii ajo-ohjeet suoraan Googlesta, mikä helpottaa työtä huomattavasti.”

”Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun. Pystymme kirjaamaan kaikki raportit järjestelmään niin, että ne löytyvät samasta paikasta. Käytännössä hyödyt näkyvät mm. puhelinsoittojen ja manuaalisen työn vähentymisenä”, Sanna kuvailee.

Laskutus ilman viiveitä

Reilun puolen vuoden käyttökokemuksen jälkeen PT Energia Porauksella ollaan jo niin tyytyväisiä Easoft-järjestelmään, että sitä on jo suositeltu muillekin.

”Olemme mainostaneet Easoftin toiminnanohjausjärjestelmää monille yhteistyökumppaneillemme. Kun yhteistyökumppanilla on sama ohjelma käytössään, yhteistyökin on entistä helpompaa”, Sanna sanoo.

”Kokemustemme perusteella voisin suositella Easoftia kaikille! Easoft sopii erityisesti yrityksille, joiden työntekijät työskentelevät hajautetusti ympäri maata. Sillä on helppo pitää kirjaa kaikesta tarvittavasta ja ilmoittaa työajat tarkasti.”

”Parasta Easoft-järjestelmässä on se, että tiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta ja laskutus onnistuu heti, kun työ on tehty, ilman viivettä”, Sanna kiteyttää.

Suosittelija:

Parasta Easoft-järjestelmässä on se, että tiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta ja laskutus onnistuu heti, kun työ on tehty, ilman viivettä

PT-Energia Poraus, Sanna Kauhanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Easoft logo

Tiedot

Tilaaja: PT- Energia Poraus Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Easoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Easoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Easoft - Muita referenssejä

Easoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia