Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaikki digitaaliset oppimateriaalit yhdessä paikassa Velmu-työpöydällä

ReferenssiVelmu on oppilaiden ja opettajien käyttöön toteutettu sähköinen työpöytä, joka kokoaa yhteen paikkaan digitaalisia oppimateriaaleja.

Ihan tavallisina aikoina opetuksessa käytetään päivittäin kymmeniä erilaisia digipalveluita. Näitä ovat mm. erilaiset opetusympäristöt, koeympäristöt, pelit, materiaalit, sähköpostit ja muut viestintätyökalut. Palveluiden kirjo aiheuttaa kuitenkin opetuksessa ei-toivottuja tilanteita kun esimerkiksi osa oppilaista ei muista salasanaansa ja osa taas ei löydä palvelua lainkaan. 

Näitä ongelmia ratkaisemaan luotiin velmu, joka kokoaa yhteen opetuksessa käytettävät digitaaliset palvelut ja jonka kautta oppilaat ja opettajat voivat käyttää palveluita ilman, että jokaiseen palveluun tarvitsee kirjautua erikseen omalla käyttäjätunnuksella.

Velmu-työpöytä on maksuton ja se tarjoaa etäopiskelun tueksi laajan kirjon erilaisia oppimateriaaleja. Osa niistä soveltuu kulutettavaksi kätevästi esimerkiksi koko perheen voimin.

Velmusta on tarjolla myös laajennettu ja paremmin kuntien sekä opettajien tarpeisiin suunniteltu ratkaisu, joita käyttävät mm. Tampereen, Parkanon ja Hämeenlinnan kaupungit. (Lue lisää Hämeenlinnan kaupunkin toteutuksesta)

Laajennettu versio tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia mm.

  • Opettaja voi luoda työpöydälle uusia laattoja ja jakaa ne helposti esimerkiksi omalle luokalleen
  • Oppilas voi kirjautua esimerkiksi Googlen ja Microsoftin pilvipalveluihin työpöydän kautta suoraan ilman erillistä kirjautumista tai salasanojen muistamista
  • Työpöydän nimi, värit ja teema mukautetaan kunnan ilmeeseen sopivaksi
  • MPASSid ja Microsoft ADFS sekä Azure AD tuki

Laajennettu versio on maksullinen ja sen kuukausihinta hinnoitellaan tapauskohtaisesti halutun käyttäjämäärän mukaan. Palvelun käyttöönotot alkaen 3000 euroa (alv 0%).

Mikäli haluat kuulla laajennetusta versiosta lisää tai sinulla on kysyttävää niin täytä alle oleva lomake tai ole yhteydessä myyntiimme. Myynnin yhteystiedot löydät tuosta alta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

sähköinen työpöytä

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia