Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Kaikilla meidän suurilla kilpailijoillamme oli jo käytössä Broker”

ReferenssiISS Palvelut on käyttänyt Mercus Softwaren Broker Estimate -tarjouslaskentaohjelmistoa jo vuosien ajan. Brokerin käyttöönoton ratkaisi yhtiön mukaan aikanaan sopiva hinta sekä selvästi paremmat ominaisuudet, kuin mitä ISS:n aiempi järjestelmä pystyi tarjoamaan. Yhtiössä kommentoitiin asiaa näin: ”Kaikilla meidän suurilla kilpailijoillamme oli jo käytössä Broker. Halusimme päästä tässä suhteessa samalle viivalle muiden kanssa.”

ISS käyttää tarjouslaskennan lisäksi Brokeria myös projektitoimintojen ohjauksessa. ”Kaiken kaikkiaan Broker on vakuuttanut meidät. Olemme voineet luopua monesta vanhasta järjestelmästä, kun siirsimme toiminnot Brokeriin. Laskentaohjelmana sen selkeys on aivan omaa luokkaansa – voimme määritellä ohjelmaan helposti omat hintamme, jolloin katelaskenta suoraviivaistuu”, yhtiöstä kerrotaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Mercus Software Ltd logo

Tiedot

Tilaaja: ISS Palvelut Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Mercus Software kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Oy Mercus Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Mercus Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Oy Mercus Software - Muita referenssejä

Oy Mercus Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia