Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kahden brändin yhdistäminen yhdeksi verkkopalveluksi

ReferenssiKumpanimme Limousine Service Ltd lähestyi meitä mielenkiintoisen projektin kanssa. He halusivat tehdä syvempää yhteistyötä kuljetuspalveluiden saralla Ventoniemi Oy:n kanssa. Kahden palvelupainotteisen ja huippukalustolla operoivan kuljetusyrityksen yhteisbrändin pitää näyttää myös näyttää ulos sitä tietynlaista vanhan ajan arvokkuutta. Molemmat toimijat pysyvät ominaan, joten yleisilme ja kaikki muut graafiset linjaukset piti tehdä uusiksi.

Tavoitteena korkealuokkainen ulkoasu

Joskus yksinkertainen on kaunista. Tourion sivut kertovat laadullisesti ja tyylillisesti kuljetuspalveluiden tasokkuudesta. Sivuston ulkoasu rakentuu huippulaadukkaiden kuvien varaan ja tässä tapauksessa sekä kuvat että sivusto huokuvat laadukkuutta. Uuden ja vanhan kumppanin toiveet saatiin toteutettua loistavasti. Joskus liian tarkat speksit sitovat hieman käsiä, mutta tässä casessa käyttöliittymäsuunnittelija ja graafikko saivat vapauden toteuttaa itseään ja jälkikin on sen mukaista.

Kuljetusten varaaminen keskiössä

Luonnollisesti ainoastaan tyylikäs ulkoasu ei ainoastaan riitä. Sivuston tärkein funkito, eli kuljetusten varaaminen on erittäin helppoa ja varausprosessi mietittiin loppuun asti. Kahden perinteisen toimijan kokemus kuljetusten varaamisesta on luonnollisesti valtava. Verkossa täytyy kuitenkin ottaa huomioon muita asioita, esimerkiksi diginatiivit eivät enää odota kaiken toimivan sujuvasti puhelimella, vaan he olettavat näin. Varausprosessi tehtiin yksinkertaisen sujuvaksi. Ensin valitsevat matkustajamäärän, tämän jälkeen näet eri kuljetusvaihtoehdot, joissa suositellaan järkevintä suhteutettuna henkilömäärään, teet valinnan, täytät vaadittavat tiedot ja lähetät lomakkeen.

Siirry Tourio verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Suosittelija:

Marika Mäkinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Tourio
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuukka Akkanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia