Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JYVSECTEC kyberturvallisuusympäristön automaatiosimulaatio

ReferenssiJyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutti JYVSECTEC on kehittänyt kehittyneen kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutusympäristön, jossa toteutetaan mm. Suomen merkittävimmät kyberturvallisuusharjoitukset. Nodeon kehittää yhteistyössä JYVSECTEC:n kanssa ympäristöä, jotta siellä voidaan simuloida myös automaatioympäristöihin liittyviä kyberturvallisuustilanteita.

JYVSECTEC:n RGCE kyberturvallisuusympäristö (Realistic Global Cyber Environment) on erittäin kehittynyt Internetiä ja sen todellisia rakenteita ja palveluja simuloiva ympäristö sisältäen mm. Internetin ydinpalvelut (julkiset IP-osoitteet, nimi- ja aikapalvelut, sertifikaatti-infrastruktuurin, operaattorien väliset yhdysliikennepisteet), organisaatioiden sisäverkot, pilvi- ja konesalipalvelut, web-palvelut, sosiaalisen median, verkkopankit, elektronisen valuutan sekä kyberturvaharjoituksissa erittäin tärkeän verkkoliikenteen generointimahdollisuuden tuottaen ympäristöön realistista käyttäjä- ja häiriöliikennettä.

JYVSECTEC ETSI KUMPPANIA KYBERTURVALLISUUSYMPÄRISTÖN AUTOMAATIOSIMULAATIOIDEN TOTEUTTAJAKSI

JYVSECTEC aloitti vuonna 2016 etsimään kumppania kyberturvallisuusympäristön kehitystyötä varten, jossa tarkoitus oli pystyä rakentamaan ympäristöön automaatiojärjestelmäsimulaatio, joka voidaan liittää osaksi tulevia JYVSECTEC:n järjestämiä kyberturvallisuusharjoituksia.

Nodeonin monipuolinen kokemus sekä automaatiojärjestelmien toteuttamisesta että laaja-alainen ICT-osaaminen ohjelmistojen, tietoliikenteen ja tietoturvan osalta vakuutti JYVSECTEC:n valitsemaan Nodeonin kumppanikseen tässä hankkeessa.

Kehitystyön tuloksena RGCE-ympäristöön toteutettiin aidoilla automaatiojärjestelmien SCADA-tuotteilla ja PLC-laitteilla tunnelin liikenteenhallinta- ja sähkönjakelujärjestelmän simulaatio, jonka avulla voidaan mallintaa järjestelmiin liittyviä uhkia sekä evaluoida organisaatioiden kyvykkyyksiä vakavissa kyberuhkatilanteissa. Järjestelmää on käytetty ahkerasti osana isojen suomalaisten organisaatioiden kyberturvallisuusharjoituksia, joissa voidaan esimerkiksi simuloida tunneli-infrakohteen sidoksia muuhun kansalliseen kriittisen infrastruktuuriin, kuten valtakunnalliseen sähkönjakeluverkkoon.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia