Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jyväskylän Katulähetys halusi erillisten tietojärjestelmiensä korvaajaksi HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmän

ReferenssiJyväskylän Katulähetys halusi erillisten tietojärjestelmiensä korvaajaksi yhden, yhtenäisen toiminnanohjausjärjestelmän. Toimintakenttämme on laaja sisältäen asumispalvelua, kierrätystä, työvalmennusta, ruoka-apua ja nuorisotyötä.


”Uutta ratkaisua tarvittiin ennen kaikkea asumispalveluihin. Olimme jo jonkin aikaa etsineet toimivaa, käyttökelpoista asiakasrekisteriohjelmaa”, yhdistyksen viestintävastaava Tomi Montonen kertoo.

Järjestelmäuudistuksen tavoitteena oli palvelun laadun lisääminen esimerkiksi yhteisten palvelusuunnitelmien, ajantasaisen tiedonvälityksen ja helposti poimittavien raporttien avulla. Myös työajanseurantaan tarvittiin aiempaa sopivampi järjestelmä.

Fastroin HILKKA™-järjestelmä täytti Jyväskylän Katulähetyksen asettamat edellytykset niin asiakasrekisterin kuin työajanseurannankin osalta. Montosen mukaan myös Fastroin järjestelmän hinta oli sopivalla tasolla – toisin kuin muissa yhdistyksen saamissa tarjouksissa.

”HILKKA™-järjestelmässä on kaikki, mitä toiminnanohjaukseltamme edellytämme. Vanhat, erilliset järjestelmät eivät vastanneet tarpeisiimme eivätkä siten palvelleet toimintaamme”, Montonen kertoo.

Fastroin järjestelmän käyttöönotto alkoi lokakuussa 2015 sekä henkilökunnan että työvalmennusasiakkaiden työajanseurannalla. Myöhemmin samana vuonna tuli käyttöön asumispalveluiden asiakasrekisteri. Vuoden 2016 alussa Jyväskylän Katulähetys pystyi luopumaan vanhoista ratkaisuistaan, kun kaikki toiminnot olivat HILKKA™-järjestelmässä.

Nyt, yhden yhtenäisen järjestelmän myötä, yhdistyksen työn laatu on myös kehittynyt. ”Tiedonvälitys on parantunut ja työajanseurantaan on tullut napakkuutta”, Tomi Montonen kuvailee. Asiakkaiden oikeusturva on parantunut, ja kirjaaminen sekä dokumentointi on entistä tietoturvallisempaa.

Yhdistyksen tekemiin kehitysehdotuksiin on Montosen mukaan suhtauduttu vakavasti. Jyväskylän Katulähetyksen toiveissa olisi laajentaa Hilkan työvalmennuksen ominaisuuksia. Esimerkiksi mahdollisuus etävalmennukseen, sekä asiakkaiden itsearviointien ja niiden yhteenvetojen ketterään käsittelyyn, kiinnostaa yhdistystä.
Yhteistyö Fastroin kanssa on sujunut erinomaisesti. ”Asiakaspalvelu toimii mainiosti ja palvelu on ystävällistä. Helpdesk toimii hyvin ja nopeasti. HILKKA-järjestelmä on vastannut tarpeisiimme hyvin ja voin suositella sitä muillekin”, Tomi Montonen sanoo.

Jyväskylän Katulähetys
  • Yhteiskunnallinen yritys, joka työllistää ja auttaa paikallisesti
  • Toimintakenttä sisältää asumispalvelut, kierrätys, työvalmennus, ruoka-apu ja nuorisotyö
  • Vakituisessa työsuhteessa 45 henkilöä
  • Työllistämistoimenpiteissä eli kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa ja palkkatukityössä 365 henkilöä (2017). Vuonna 2017 valmennuspäiviä oli lähes 25.000.
  • Liikevaihto 4,8 miljoonaa euroa

http://www.jklkl.fi/

Suosittelija:

”Fastroin toiminnanohjaus on vastannut tarpeisiimme hyvin ja voin suositella sitä muillekin.” – Tomi Montonen, Jyväskylän Katulähetys

Tomi Montonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fastroi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jyväskylän Katulähetys
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Sipilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

hilkka
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia