Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Justin.fi WordPress sivuston freesaus

ReferenssiJustin Group Oy on riippumaton palvelutuotteistukseen, palvelumuotoiluun sekä palveluhallintaan keskittynyt asiantuntijayritys, jonka asiakkaita ovat palveluita tuottavat organisaatiot sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Mysteerio toteutti Justin.fi sivustouudistuksen keväällä 2019. Vanhalle sivustolle oli kertynyt jo ikää ja Justin oli osallistumassa heille tärkeään tapahtumaan pääkumppanina, jolloin sivusto uudistus oli ajankohtainen. “Meillä on periaate, että jos jotain tehdään tehdään se kunnolla” toteaa Justin Groupin toimitusjohtaja Jani Palmu.

Uudistus toteutettiin Mysteerion peruskaavaa mukaillen. Ensin suunniteltiin sivuston visuaalinen ilme asiakkaan ja käytettävyys asiakkaan graafista ohjeistoa noudattaen. Tämän jälkeen se esiteltiin asiakkaalle, tehtiin hienosäätöä ja hyväksytettiin tuotantoon, minkä jälkeen varsinainen koodaus aloitettiin. Asiakas pidettiin tiivisti mukana koko toteutuksen ajan ja uusi sivusto saatiin julkaistua ajoissa tiukasta deadlinestä huolimatta. Mysteerion Henri kiittelee asiakasta hankkeesta “Justin toimi projektin ajan esimerkillisesti asiakkaan roolissa, jolloin tekijätiimin oli helppo toteuttaa sivustokokonaisuus ja vuoropuhelu toimi erinomaisesti.” Tätä auttoi yhteinen Slack-kanava, missä molemmat osapuolet olivat aktiivisia.

“Projekti meni kokonaisuutena hyvin ja Mysteerion tekijät sai helposti kiinni sekä reagointinopeus oli hyvä. Toki aina on kehitettävääkin, mutta Mysteerion palveluasenne ja halu parantaa toimintaa teki meihin erittäin positiivisen vaikutuksen. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Mysteerion kanssa.” -Jani Palmu, Justin Group

Uusi sivusto toteutettiin WordPressin päälle, johon tehtiin asiakkaalle oma teema ja asiakaskohtaisia räätälöintejä. 

Suosittelija:

Projekti meni kokonaisuutena hyvin ja Mysteerion tekijät sai helposti kiinni sekä reagointinopeus oli hyvä. Toki aina on kehitettävääkin, mutta Mysteerion palveluasenne ja halu parantaa toimintaa teki meihin erittäin positiivisen vaikutuksen. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Mysteerion kanssa.

Jani Palmu

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mysteerio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Justin Group Oy
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Nyström

Lisätietoja

Yritysprofiili Mysteerio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Muita referenssejä

Mysteerio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia