Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jubic toimitti Lem-Kem Oy:lle aurinkovoimaloiden etäseurantajärjestelmän

ReferenssiTässä projektissa teimme kiinteistöalan yritys Lem-Kem:ille heidän loppuasiakkaalleen toimittaman aurinkovoimalan seurantajärjestelmän, joka muuntaa voimalasta kerätyn datan helposti kaikkien ymmärrettävään muotoon. Tarve oli akuutti, ja saimme toimitettua järjestelmän vain muutamassa viikossa.


Lem-Kem on Lahdessa perustettu perheyritys

Lem-Kem on vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyritys, jonka palvelut koostuvat kokonaisvaltaisista sähkö- ja valaistusalan ratkaisuista. Lisäksi yritys toimittaa kattavasti kiinteistönhoidon tuotteita ammattimaisen kiinteistönhoidon tarpeisiin ympäri Suomen.

Aurinkovoimaloiden seurantajärjestelmät helposti ymmärrettävään muotoon

Tässä projektissa toteutimme Lem-Kem Oy:lle aurinkovoimaloiden etäseurantaan tarkoitetun IoT-järjestelmän, jolla pyritään havainnollistamaan Lem-Kemin asiakkailleen toimittaman aurinkovoimalan hyötyjä visuaalisesti, mahdollisimman ymmärrettävässä muodossa. Aurinkovoimalasta saatu data kerätään pilveen ja sieltä kerätään tiedot, jotka ihmiselle halutaan kussakin yhteydessä näyttää. Projektin erikoisuutena oli sen nopea toimitus vain muutamassa viikossa. Tähän kuului laitteiden, tiedonkeräysjärjestelmän sekä visualisointikomponenttejen toimittaminen. Tämän mahdollisti Open Source -teknologioiden tehokas hyödyntäminen.

Seurantajärjestelmä viestiin aurinkovoimalan hyödyistä

Loppuasiakas kykenee nyt näyttämään tekemämme seurantajärjestelmän avulla asiakkailleen helposti ja ymmärrettävästi, mitä konkreettisia hyötyjä Lem-Kemin toimittama aurinkovoimala heille tuottaa. Seurantajärjestelmän avulla on helppo tuoda esiin yrityksen puhtaan energian käyttöä ja viestiä ulospäin yrityksen ekologista toimintaa konkreettisesti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Jubic Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lem-Kem Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Jubic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
IoT

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Jubic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Jubic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Jubic - Muita referenssejä

Jubic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia