Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jubic toimii Juustoportin kokonaisvaltaisena IT-palveluiden kehittäjänä

ReferenssiVuonna 2015 alkanut yhteistyömme Juustoportin kanssa on laajentunut alun yksittäisistä ohjelmistoprojekteista kokonaisvaltaiseen IT-projektien kehittämiseen. Merkittävä osa Juustoportin IT-puolen kehitystyöstä on ulkoistettu meille ja asiantuntijamme ovat Juustoportin käytössä aina, kun tarve sitä vaatii.


Juustoportti on suomalainen meijerialan moderni perheyritys

Juustoportti on Jalasjärvellä perustettu perheyritys, joka työllistää yli 200 henkilöä. Juustoportin voidaan hyvin sanoa olevan tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä. Meijeritoiminnan lisäksi Juustoportilla on myös kahvila-ravintoloita Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä ja Ylöjärvellä. Olemme toimineet Juustoportin kokonaisvaltaisena IT-palveluiden kehittäjänä ja strategisena IT-kumppanina jo useiden vuosien ajan.

Jubic toteuttaa Juustoportille monia tärkeitä IT-palveluita

Toteutamme Juustoportille palveluita liittyen muun muassa IT-strategian kehittämiseen, IT-hankintaan, ohjelmistototeutuksiin sekä olemassa olevien tietojärjestelmien tekniseen kehitykseen. Olemme muun muassa onnistuneet vähentämään Juustoportin tiettyjen tuotantolinjojen energiankulutusta peräti 30 prosentilla, optimoimalla linjaston toimintoja tuotantoprosessin aikana.

Jubicista on muodostunut Juustoportille strateginen IT-kumppani

Vuonna 2015 alkaneista yksittäisistä ohjelmistoprojekteista roolimme on kasvanut Juustoportin strategiseksi IT-kumppaniksi. Olemme toteuttaneet Juustoportille mittavana ohjelmistoprojektina muun muassa B2B-tilausportaalin sekä kehittäneet yrityksen ERP ja Business intelligence -järjestelmiä, ja niiden keskinäistä vuorovaikutusta merkittävästi. Tiivis yhteistyömme tuottaa Juustoportille suuren lisäarvon, sillä näin heidän ei tarvitse ylläpitää omaa IT-organisaatiotaan, vaan he voivat hankkia kehityspalvelut dynaamisesti meiltä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Jubic Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Juustoportti

Lisätietoja

Yritysprofiili Jubic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Jubic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Jubic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Jubic - Muita referenssejä

Jubic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia