Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jokerit.com

ReferenssiRakensimme digitaalisen ekosysteemin Suomen tunnetuimmalle urheilujoukkueelle. Projekti käsitti digistrategian suunnittelun, digitaalisen viestintästrategian, työtapojen, työprosessien ja työkalujen suunnittelun, seurannan suunnittelun sekä valmiiden palvelujen rakentamisen.

Jokereiden matka kiekko-organisaatiosta pieneksi mediataloksi on mielenkiintoinen tarina kerrottavaksi. Projektin alkaessa suuri digiloikka oli kokonaisuutena tekemättä. Työn olisi pakko pohjautua laajempaan digitaaliseen strategiaan, joka taas linkittyisi koko liiketoiminnan ytimeen. Tämä vaati myös henkisen asennemuutoksen asiakasorganisaation sisällä. Koko Jokereiden suhdetta digimaailmaan katsottiin kokonaisuutena. Tuotteen ytimeksi määriteltiin tarinat ja tunteet, jotka rikastuttavat ihmisten elämää. Kaikki muu rakennettiin tästä näkökulmasta. Mietimme, millainen on hyvä tarina? Miten rakennetaan ja laukaistaan jännitettä tapahtuman ympärillä?

Kaikki suunnittelutyö perustui huolelliseen työprosessien, tuotettavan sisällön ja käyttäjien näkökulman analysointiin. Näiden pohjalta määritettiin käyttäjäpersoonat, määritettiin sisältöjä, valittiin ja kehitettiin työkalut, tehtiin tekniset perusvalinnat ja määriteltiin julkaisemisen työprosessit. Kehitystyö tehtiin prototyyppivetoisesti, sykleissä. Jokaisella kehityskierroksella parannettiin hieman käyttäjäpalautteen perusteella. Lopputuloksena kehitettiin responsiivinen pääsaitti, kuusi mikrosaittia ja sosiaalisen median strategia. Tärkein oli kuitenkin henkinen kulma: uusi tapa organisoitua ja tehdä asioita.

Kun aloitimme yhteistyön, Jokereilla oli noin 50.000 yksittäistä sivunlatausta kuukaudessa. Enimmillään kasvatimme luvun 1.35 miljoonaan. Kävijämäärä on tasoittunut noin miljoonaan. Olimme parhaimmillamme viidenneksi käytetyin urheilusivusto Suomessa, huomattavasti suurempi kuin SM-liiga. 67% lipunmyynnistä kulkee oman verkkopalvelun kautta. Lähtökohta oli 0%.


www.jokerit.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sangre Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jokerit
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikael Koskimaa +358 50 3719516 mikael.koskimaa@sangre.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Sangre kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu
Tuotanto
Viestintä
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Ohjelmistokehitys
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Analytiikka
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys
Media

Teknologia

Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre - Muita referenssejä

Sangre - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia