Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johtavan iPaaS-toimijan Boomin uusi toimitusjohtaja on David Meredith

BloggausÄlykkäiden integraatio- ja automatisointiratkaisujen johtava toimija Boomi ilmoittaa, että sen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 31. tammikuuta 2022 rooliin astuva David Meredith. Hän saapuu Boomiin NASDAQ-listatusta Everbridge-yrityksestä, joka on Meredithin johdon alla kasvattanut vauhdilla liikevaihtoaan. Meredith tuo mukanaan yli 25 vuoden kokemuksen johtotehtävistä sekä miljoonien dollarien arvoisissa julkisissa yhtiöissä että yksityisrahoitteisissa teknologiayrityksissä. Boomia menestyksekkäästi viimeiset kahdeksan vuotta toimitusjohtajana luotsannut Chris McNabb jää eläkkeelle.

“Data on alati arvokkaampi resurssi, minkä vuoksi yrityksen kyvystä ymmärtää, integroida ja optimoida omaa datavarantoaan on tullut elintärkeä kilpailuetu. Boomin pilvinatiivi teknologia toimii tukirakenteena, jonka avulla yritykset voivat kilpailla ja kasvaa digitalisoituvassa maailmassamme. Olen ylpeä voidessani johdattaa Boomin kaltaista innovatiivista toimijaa sen kasvumatkan seuraavalla etapilla yhdessä Francisco Partnersin ja TPG:n kanssa”, Meredith sanoo.

Lue lisää virallisesta tiedotteesta:

https://www.epressi.com/tiedotteet/talous/johtavan-ipaas-toimijan-boomin-uusi-toimitusjohtaja-on-david-meredith.html

Lisätietoa:

OSG Viestintä, boomi@osg.fi

Elisabeth Due, Discus Communications, due@discus-communications.dk

Pinterest
Boomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Boomi kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Boomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Boomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Boomi - Muita referenssejä

Boomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia