logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Johtamisen edellytys on kyberturvallisuus

BloggausJohtamisesta ja johtajista puhuttaessa tulee yleensä mieleen kuva karismaattisesta henkilöstä, joka intuitiivisilla päätöksillään ohjaa joukkonsa voittoon — oli kyse sitten liiketoiminnasta tai sodasta.


Harva johtaja kuitenkaan tänä päivänä tekee päätöksiään yksin tai perustuen arvauksiin, vaan lähes kaikki johtaminen organisaatioissa perustuu suureen määrään tietoa. Tieto sijaitsee erilaisissa tietokannoissa ja siitä jalostetaan päätöksentekoon sopivaa tietämystä sekä viedään muihin järjestelmiin käytettäväksi. Myös monet johtamisen välineistä ovat digitaalisia, kuten sähköposti, pikaviestimet, VoIP-puhelut ja esimerkiksi projektinhallintatyökalut.

Näemme kyberturvallisen digitaalisen toimintaympäristön tärkeänä johtamisen mahdollistajana, sillä ilman turvattua ympäristöä johtajan edellytykset johtamiseen ovat uhattuna.

Ilman kyberturvallista toimintaympäristöä tieto, jota johtamiseen käytetään on vaarassa tuhoutua tai vääristyä. Pahimmassa tapauksessa johtaminen perustuu väärään tietoon, jolloin sen perusteella tehdyillä päätöksillä voi olla tuhoisia seurauksia organisaatiolle.

Myös johtamisen välineet tulee olla turvattuja. Osa näistä välineistä sijaitsee nykyään pilvessä, esimerkkinä modernit projektinhallinta- ja ohjelmistokehitystyökalut. Osa taas saattaa olla omilla servereillä, kuten sähköposti. On tärkeää ottaa huomioon sekä pilvipalveluiden, että omassa verkossa sijaitsevien palveluiden kyberturvallisuus.
Kaiken pohjalla on digitaalinen infrastruktuuri ja organisaation oma verkkoympäristö. Siellä liikkuu kaikki johtamiseen tarvittava tieto sekä sen päällä toimivat johtamisen järjestelmät.

Uskomme että digitaalisen ympäristön ja siellä olevien järjestelmien sekä tiedon valvominen että turvaaminen on ensiarvoisen tärkeää johtamisen edellytysten varmistamiseksi.

Me Combitechilla voimme auttaa turvallisen digitaalisen toimintaympäristön luonnissa. Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme täältä.

Pinterest
Combitech Oy

Lisätietoja

Combitech Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Combitech Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Combitech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Combitech - Muita referenssejä

Combitech - Muita bloggauksia

Siirry Combitech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia