Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JeTy Oy palasi Moveniumin asiakkaaksi

Referenssi

Siivous- ja kotiapupalveluita tuottava JeTy Oy käytti Moveniumin Työajanseurantaa useiden vuosien ajan, mutta siirtyi sitten toisen yrityksen tuotteeseen. Tänä vuonna JeTy palasi takaisin Moveniumille.

JeTyllä on tällä hetkellä 44 työntekijää ja perustaja Jyri Hautamäen mukaan porukkaa palkataan koko ajan lisää. “Tämä on paras vuosi ikinä. Töitä riittää ja firma kasvaa koko ajan,” toteaa Jyri. JeTy on Hyvinkää-Riihimäki-alueen suurin toimija alallaan.

“Hölmöt lähdimme tyhmään juttuun mukaan, kun siirryimme taannoin toiseen järjestelmään”, vastasi Jyri, kun kysyin, miksi he palasivat meidän asiakkaaksemme. “Tuote, johon vaihdoimme, ei toiminutkaan luvatulla tavalla.”

Jyrin isä Ismo Hautamäki lisää: “Moveniumin työajanseuranta helpottaa asiakkaittemme laskuttamista merkittävästi. Tällä alalla työperäistä laskutettavaa tietoa tulee paljon ja Moveniumin tuote on näiden päivittäiseen hallintaan maailman kätevin.”

JeTyn työntekijät leimaavat työaikoja matkapuhelimillaan hyödyntäen TimeTracker-tuotteemme GPS-paikannusta: työaikojen leimaaminen onnistuu vain määrätyillä alueilla; laskutettavan työn mittaaminen alkaa ja päättyy asiakkaan parkkipaikalla. Työntekijät leimaavat toki matka-ajatkin palkanmaksua varten. “Tämä on äärimmäisen helppo ja toimintavarma järjestelmä, joka toimii työntekijöilläkin aina”, toteaa Jyri.

Tapaaminen Hautamäkien kanssa eteni uusien tuoteominaisuuksien esittelyyn ja tuotekehitysideoiden pallotteluun. Terveisiä lähti siis myös tuotekehitystiimillemme. Lähtiessäni Jyri sanoi jotain, mikä lämmitti aidosti: “Tuntuu hyvältä, että käytte jututtamassa asiakkaita. Tulee tunne, että otatte meidät tosissanne.”

Näin JeTy käyttää Movenium Työajanseurantaa:
• Työntekijät leimaavat kurinalaisesti työaikojaan, lisäten tarpeellisia huomautuksia administraattorille
• Tuote mahdollistaisi myös tietojen jälkikäteen syöttämisen, mutta reaaliaikaisella leimaamisella saadaan aidosti tarkkaa työaikatietoa
• Kohteisiin pääsee leimaamaan työaikoja vain, jos ollaan kohteen alueella
• Työnantaja ylläpitää työaikatietoja päivittäin, mahdollistaen tarkat laskut asiakkailleen

Suosittelija:

Moveniumin työajanseuranta helpottaa asiakkaittemme laskuttamista merkittävästi. Tällä alalla työperäistä laskutettavaa tietoa tulee paljon ja Moveniumin tuote on näiden päivittäiseen hallintaan maailman kätevin.

Ismo Hautamäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Movenium logo

Tiedot

Tilaaja: JeTy Oy, siivous- ja kotiapupalvelut

Lisätietoja

Yritysprofiili Movenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

työajanseuranta
siivousala
kotipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Movenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Movenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Movenium - Muita referenssejä

Movenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia