Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jedox tukee Seuren visiota tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta

Referenssi

Asiakastarina Seure

Henkilöstöpalveluyhtiö Seure tarjoaa henkilöstöpalveluita pääkaupunkiseudun kunnille ja kuntayhtymille. Yhtiö välittää työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausia kestäviin työsuhteisiin. Se auttaa asiakkaitaan myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa.

Eniten Seure välittää työntekijöitä sosiaali- ja terveysaloille, varhaiskasvatukseen, opetukseen sekä palvelualoille. Yleisimpiä tehtäviä ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä sekä laitoshuoltaja. Yhtiön vuoden 2021 liikevaihto oli lähes 130 miljoonaa euroa.

Jedoxilla toteutettu taloussuunnittelun ratkaisu tukee prosessimuutosta

Invenco (nyk. osa Innofactoria) toimitti Seurelle Jedox-ohjelmistolla toteutetun ennustamisen ja integroidun suunnittelun ratkaisun, jonka avulla Seure toteuttaa liiketoiminnan ohjausta. Uusi ratkaisu tukee Seuren prosessimuutosta, jossa on siirretty vuosittain tehtävästä budjetoinnista ja suunnittelusta kuukausittain tehtävään suunnitteluun ja ennustamiseen.

Tulosennusteet syntyvät Jedoxilla integroidusti myynnin suunnittelun, henkilöstösuunnittelun, muiden kiinteiden kulujen sekä tuotannon suunnittelun kautta. Tulosbudjetti on enää yksi tulosennusteen versio, joka syntyy nopeasti.

"Aikaa ei enää mene tietojen siirtelyyn paikasta toiseen ja tiedon luotettavuus on parantunut merkittävästi", kertoo Seure Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja Teemu Kaipiainen.

Jedoxilla toteutettiin myös toimintolaskennan ratkaisu

Suunnittelussa Seure hyödyntää myös toimintolaskentaa, jossa erilaisilla kustannusajureilla kohdennetaan kustannuksia. Myös toimintolaskennan ratkaisu toteutettiin niin ikään Jedoxiin.

Ratkaisu toteutettiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja Invenco vastasi ratkaisun toteuttamisesta kokonaisuudessaan. Asiakas itse tekee Jedoxilla raportteja ja syöttöpohjia tarpeidensa mukaisesti.

"Yhteistyö Invencon [Innofactorin] kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen sujuu nopeasti, ja ratkaisu suunnitellaan kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta", Kaipiainen toteaa.

Suosittelija:

"Aikaa ei enää mene tietojen siirtelyyn paikasta toiseen ja tiedon luotettavuus on parantunut merkittävästi"

Teemu Kaipiainen, talous- ja analytiikkajohtaja, Seure Henkilöstöpalvelut

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Seure Henkilöstöpalvelut

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Jedox
ennustamisen ja integroidun suunnittelun ratkaisu
toimintolaskenta

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia