Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jätelogistiikan hiilijalanjälki näkyväksi

ReferenssiOnway Oy haluaa tarjota asiakkailleen logistiikan ilmastovastuullisuuteen liittyvät palvelut. Nyt rakennettiin palvelu, jolla voidaan automaattisesti seurata ja johtaa jätelogistiikan hiilijalanjälkeä.

Kuten muutkin toimijat, myös kunnalliset jätelaitokset, ympäristöhuollon ja logistiikka-alan yritykset haluavat tietää toimintansa päästöt ja sen paljonko niitä voidaan ulevaisuudessa vähentää. Automaattisia, läpinäkyviä ja kattavia palveluja ja tapoja hiilijalanjäljen hallintaan ei ole vielä tarjolla.

Taito United tuotti palvelun, joka yhdistää eri lähteistä tullutta dataa ja esittää sen selkeässä muodossa käyttäjäystävällisesti ja yksinkertaisella tavalla. Metodina kehityksessä käytettiin muun muassa Design Sprinttiä, jossa palvelua kehitettiin yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Palvelu kerää dataa muun muassa siitä, missä jäteautot ovat kulkeneet, mitä jätelajeja ne ovat keränneet sekä mitä polttoainetta ne ovat käyttäneet. Palvelu käyttää hiilijalanjäljen laskenta- ja raportointimenetelmissä EN-standardia. Palvelu osaa kertoa esimerkiksi astiakohtaisen, jätelajikohtaisen, urakka-alue- ja kuntakohtaisen päästötiedon eri aikajaksoilla, jolloin tiedosta on laajasti hyötyä eri käyttäjille. Palvelun avulla lisäksi nähdään, onko jätekuljetuksissa käytetty uusiutuvaa käyttövoimaa.

Palvelun avulla jätelogistiikan päästöt, hiilijalanjälkilaskenta ja uusiutuvien käyttövoimien käyttö saadaan automatisoitua, varmistettua ja visualisoitua. Tämä lisää läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta alalla ja mahdollistaa osaltaan päästöjen johtamisen ja vähentämisen.

Palvelu on uniikki, sillä samanlaista palvelua ei ole aikaisemmin ollut saatavilla varsinkaan näin tarkalla tasolla.

Suosittelija:

Taito Unitedin tekninen ja visuaalinen osaaminen tekivät erityisen vaikutuksen. Pystyimme yhdessä Taidon kanssa luomaan jotain ihan uutta, mitä kukaan muu ei aiemmin ollut tehnyt ja tämä työ jatkuu. Uskallan lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan vastaavissa hankkeissa.

Harri Keskitalo, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taito United Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Onway Oy
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kaipainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taito United kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Big Data
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen

Teknologia

Google
Node.js
React

Siirry yrityksen profiiliin Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taito United - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United - Muita referenssejä

Taito United - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia